Hur man klär sig som Lauren Conrad från kullarna

 

1.

Köp en Chanel 2,55 väska! Om du inte har råd med en och ärligt kan du köpa en svart läderväskan med kedjehandtag. De finns hos Lord och Taylor, de har en rad som heter Paradox som säljer klassiska ladylike-stilar, Macy's eller Bloomingdales. Jag hittade en faux läder väska som var mycket liknande i stil med en Chanel till salu på Kohl för en total summa på 7 dollar. Jag vill inte berätta för någon det är inte Chanel om du inte!

2.

Använd ruffar! I små mängder ser ruffar sig så feminin och söt ut. Prova en skjorta med en ruffad krage eller en kjol med en ruffad hemma. Lauren Conrad har perfektiserat hur man bär ruffles. Det finns en fin linje mellan feminin och frou frou!

3.

Använd fasta ämnen. Lauren håller hennes garderob fri från noga mönster (min svaghet!) Och bär grunden i massor av neutrala färger. Hon lägger roligt med sina skor och många handväskor.

4.

Prova ett skifte! Lauren vet vad som fungerar för hennes kropp och bär det. De flesta av hennes klänningar är skiftklänningar som klipps nära kroppen.

5.

Svarta naglar och ett huvudband? Laurens stil är väldigt klassisk och enkel men cool. Hennes naglar var svart målade i lång tid, så det är vad jag tänker på när jag ser på hennes övergripande stil. Det kontrasterar starkt hennes flickaktiga huvudband och ponnytappar, men det är vad gör det roligt och friskt!

6.

Sky high heels. Hon har på sig klackar som dessa för att få hunden till veterinären! Att vara fantastiskt är ett heltidsjobb!

Lauren Conrads stil är ung, enkel och vacker. Hon blandar klassiska stycken med flirtiga för att skapa ett friskt utseende. Här är hur man kopierar sin stil!