Hur man klär sig som Rihanna

 

1.

Hårklippningen! Du vet den. Hennes vinklade bob var lika stor som 'Rachel'. Nu har hon klippt håret ännu mer och har en pixiestil med långa smällar!

2.

Manikyren. Hennes naglar påminner mig om mina backar i gymnasiet som i galen! Men bra galen. Hon har neonrosa, svart och jämn grön!

3.

Den svarta! Hon gynnar eleganta svarta läderjackor och har även slitna flytande latex leggings! Leta efter läderjackor med intressanta detaljer som extra dragkedjor.

4.

The Chucks! Hon älskar Converse och vad är inte att älska? Kickarna har stått tidstestet bland rockare, rappare och alla däremellan!

5.

De ljusa färgerna. Rihanna var född på 80-talet och hylla det i sina färgval. Definitivt inte för de svaga i hjärtat. Hon hade en fantastisk kanariegul kappa till en nyutmärkad prisutdelning. Flickan är inte rädd för färg. Lägg till pops i färg som en ljusgul halsduk eller en orange skjorta.

6.

Förtroendet! Rihanna driver modekuvertet och lyckas på grund av sitt självförtroende.

Tips och varningar

  • En söt pojkvän som Chris Brown på din arm gör inte ont.
  • Stora bambuörhängen (minst två par:) förstärker utseendet på natten
  • Klädsel som Rihanna kan locka uppmärksamhet!
  • När Rihanna sprängde på musikscenen för några år sedan, orsakade hon ganska rörelse. Hennes östil var fräsch och ny. Nu har hon utvecklats till en modig, snygg R u0026 amp; B superstar med fantastiskt utseende. Så här kopierar du Rihanna s stil.