Hur man odlar längre hår snabbare

 

1.

Gör inte rädda saxar ...

Människor associerar att odla sitt hår ut med att aldrig klippa det, men det är en dålig idé och här s varför: När hårets ändar börjar splittras (från värme, miljö och vardagsliv), om du inte klipper av det, fortsätter det att splittra hela vägen uppåt. När du är hår är inte stark kommer det också att börja bryta. Få tipsen trimmad regelbundet för att undvika att ha skadade ändar.

2.

Skum på rätt sätt ...

De flesta schampon innehåller hårda ingredienser Det är ungefär som att rengöra håret med blekmedel. Sulfater (Natrium Laurel Sulfat och Natrium Laureth Sulfat är de två hårdaste och vanligaste) hårstrålarna och orsakar skador och torrhet. Välj ett sulfatfritt schampo. Ett bra val är L 'anza 's Healing Moisture shampoo och balsam, som finns i salonger. För ett billigare varumärke erbjuder Live Clean ett sulfatfritt miljövänligt schampo av alla naturliga ingredienser, och det använder kokosmjölk för att rensa så att du fortfarande får det trevliga skummet. < br />
http://live-clean.com
http://www.lanza.com

3.

Foder hår från insidan ...

Termen skönhet kommer inifrån är mer sann än många tror. Om du inte är hälsosam kan den visa sig i hår, hud och naglar. Se till att du får alla de näringsämnen du behöver är så viktigt. Samtidigt som du äter hälsosam är alltid bra, du kan verkligen inte få alla näringsämnen du behöver varje dag från mat ensam (du skulle behöva äta så mycket!). Förutom att äta hälsosamt borde du ta ett gott multivitamin. flera vitaminer på marknaden är inte lika bra som de hävdar vara. Om du inte tror på mig, kolla själv boken: Jämförande Guide till Kosttillskott: Consumer Edition, av Lyle Macwilliam. Över 1500 multi-vitaminer testades och endast 3 hade en rating på 5/5, vilket betyder att allting på Etiketten var faktiskt i flaskan, de är fullt absorberbara och hög kvalitet. En av de tre vitaminerna på listan är USANA, som jag älskar. (www.beautifullife.usana.com).

Några vitaminer som hjälper hårtillväxt:
* MSM (högst 500 mg dagligen) Inget bevisat men har visat sig hjälpa till med hårväxt och förlänger din naturliga hårväxtfas. Försiktighet med att använda för mycket kan orsaka breakouts. />
* Biotin (100 mg dagligen) -En av byggstenarna för hår. Du brukar få tillräckligt med ett gott multivitamin, men du kan alltid lägga lite extra om du vill stärka och förlänga ditt hår.

* Silica (300 mg dagligen) -Stärker håret och lägger till glans.

* Bio-Fen Plus (http://www.biofen.com) -Och detta är lite konstigt men det fungerar. Det är ett hår l oss vitamin för män och kvinnor, men det hjälper verkligen med att växa hår i en högre takt. Se till att det är dyrt.

Vanligtvis är en bra kost och gott multivitamin tillräckligt för att hjälpa ditt hår att växa starkt och länge.

4.

Använd de rätta verktygen ...

Se till att du inte borstar hårt håret när den är våt. Använd en bred tandkam när du duschar och en 100\% naturlig björnborste borsta när det är torrt. Björnborstar gör inte bara ditt hår slät och glänsande, men det kommer att stimulera blodflödet i hårbotten vilket i sin tur stimulerar hårväxten. Du kan också få varje vecka aromterapi hårbotten massage eller göra det själv i 5 min. varje dag med dina händer.

Använd alltid ALLTID alltid en värmebeskyddsspruta innan du använder verktyg med värme. . Jag kan inte stressa så mycket, du kommer att se så mycket mindre skador i ditt hår. Försök och använd värmeverktyg mindre. Låt håret lufta torrt när det är möjligt, och om ditt hår är lockigt och du räta ut det varje dag, låt vågorna flöde, speciellt på sommaren när det vårdfria utseendet finns!

5.

Fuktar! ...

Gör ett veckovis djupt tillstånd ( och andra behandlingar om det behövs) ...
Plattstrykjärn, blåstorkare och miljön kan verkligen orsaka hårstress. Nyd dina torra strängar med en bra djup balsam varje vecka. Biolage Ultra Hydrating Conditioning Balm är bra och fungerar på det torraste av håret.

Försök också göra en proteinrekonstruktor (endast om du verkligen har skadat hår) en gång i månaden (om du gör det så ofta kan du sluta göra ditt hår sämre). Joico K-Pak Reconstructor är en bra produkt och för att du inte brukar använda det alltför ofta tar det lång tid.

Tips och varningar

  • Ha tålamod! Det kommer att ta tid
  • Var inte blek, torr eller häll lite hår varje månad ... det här kommer säkert att leda till skador, speciellt på snygga flickor. Om du måste, gör bara rötter varje månad och försök att lämna tillväxten ensamma så länge du kan.
  • Får inte hårförlängningar. Du kanske har en uppmaning till en snabb fix, men när dessa saker kommer ut kommer ditt hår att bli mer skadat än någonsin tidigare, och du kommer förlora förmodligen mycket hår som resulterar i tunnhet.
  • Tillbringa tid i solen. Studier visar att håret växer längre på sommaren än på vintern (kom ihåg att ha solskyddsmedel och SPF-hårskydd!)
  • Få en vecklig hårbalsam massage om möjligt att stimulera hårväxten.
  • Leva hälsosamt och ditt hår kommer att visa det!
  • Jag är inte professionell på något sätt och mitt råd är inte men jag gör en hel del forskning på ämnet och använder alla samma tips på mig själv som jag försöker att utöka mitt hår! Det här är vad som fungerar för mig.
  • Vissa mediciner som vissa människor kan vara på kan hindra hårväxten. Tala med din läkare och gå aldrig av medicinen utan att först tala med din läkare.
  • Vissa förutsättningar, som hypothyroidism, kan påverka hårtillväxten. se till att du är så hälsosam som möjligt och ta hand om dig själv. Återigen, prata med din läkare om du tycker att det här kan vara ett problem.
  • Tar ditt hår längre än det tar en snigel att passera över öknen? Medan det inte finns någon mirakelprodukt för omedelbart längre hår (annat än förlängningar) Det finns några saker du kan göra för att maximera hårväxten.