Hur man skriver en bra Ebay-titel för att sälja vintagekläder

 

1.

Förbered dina kläder för att listas. Ta bilder och skriv Ebay-beskrivningen först. Spara skrivningen senast för att du förstår ditt objekt bättre efter att du har granskat det, noterade etiketter och tagna mätningar.

2.

Börja med ordet 'vintage'. u0026 quot; Det här är ett populärt sökord i Ebays vintagekläder kategori. Vissa säljare förkortar 'vtg', men de flesta köpare söker efter hela ordet.

3.

Nästa, Ange tiden. För att spara tecken är det vanligast att använda '40s' istället för '40' s, ' u0026 Quot; 1940, u0026 quot; '1940' s eller 'fyrtiotal'. Dessutom har Ebay smarta sökfunktioner som ger upp titlar liknande men inte identiska med dina sökord, så det är vettigt att använda den kortaste formuläret.

< p> 4.

Om kläderna är av en känd modedesigner, säg definitivt namnet i titeln. Förkorta inte det. Föreställ dig vad en fan av denna designer skulle söka efter. Det är väl värt stava ut namnet. Om etiketten inte är välkänd eller i efterfrågan, slösa inte bort dina karaktärer genom att inkludera den.

5.

Ange så enkelt vad föremålet är. 'Klänning' 'Kappa', 'päls'. Vissa föremål kan sökas efter att använda flera ord, till exempel en kort jacka. En köpare kan kalla den en 'jacka' eller en 'blazer'.

6.

Ange storleken. Ange inte storleken på etiketten. Tappstorlekar skiljer sig mycket från moderna storlekar. En allmänt accepterad metod på Ebay är att använda 'XS, S, M, L, XL, XXL. 'Detta ger köpare en allmän uppfattning om kläderna passar och om det är värt att titta närmare på. En annan användbar teknik är att ange byst och / eller midjemått (t ex 'B36 W28'). Många säljare behåller denna information i slutet av titeln, vilket gör det lätt att skanna listorna.

7.

Om du fortfarande har tecken kvar, gå tillbaka och lägg till ord som är användbara. Ange färgen. Lägg till några speciella detaljer som är heta försäljningsställen (t.ex. 'hyllplan', 'cirkelkjol', 'aldrig sliten', 'silke').

8.

Kontrollera din stavning. Se till att det är helt korrekt. Därefter bestämmer du om något av orden är vanligt felstavade av köpare och om det finns utrymme, inkludera det felstavade ordet också. Designernamn är ofta felstavade, så säljaren kan ange 'Vintage 70s Diane von Furstenberg Furstenburg Wrap Dress S' att få träffar från de felaktiga spellarna.

Tips och varningar

  • Kom ihåg att en Ebay-titel inte behöver låta ganska eller ens vara meningsfullt som en fras . Allt du behöver göra är att matcha sökord som köpare kommer in och snabbt ge en köpare en uppfattning om vad det är.
  • Använd varje enskilt tecken. Om du avslutar titeln och har tecken kvar, tänk på att inkludera extra information som bystmätning (angiven vanligtvis som 'B36') eller buzz ord som 'WWII,' u0026 Quot; swing, u0026 quot; u0026 Quot; vicka, u0026 quot; 'bombshell'.
  • Om de tilldelade tecknen fortfarande inte tillåter dig att ange de viktigaste tillgångarna på objektet, överväga att betala för en textning. Undertexter är INTE sökbara, så prägla din titel med de heta sökorden och spara den mer beskrivande texten för undertexten.
  • Använd inte ord som egentligen inte gäller för objektet. Det här är emot Ebays policy, och det är mycket irriterande för köpare.
  • Slösa aldrig utrymme i tråkiga ord som 'LOOK!' u0026 Quot; fantastiskt, u0026 quot; u0026 Quot; fantastiska. u0026 Quot; Köpare behöver fakta, inte interjections eller åsikter. Att berätta för dem det är fantastiskt kommer inte att få dem att tro det är fantastiskt. Om det verkligen är kommer de att känna det!
  • Ta inte med värdelösa tecken som kommatecken, utropstecken, snedstreck eller bindestreck. Ett enda utrymme räcker för att skilja ord.
  • Att sälja vintage kläder på Ebay kan vara lönsamt, men bara om du hjälper rätt köpare hitta din lista. Craft den perfekta titeln och maximera effekten av varje karaktär med dessa tips, följ sedan buden klättra!