Hur man undersöker en affärsdräkt före köp

 

1.

Först titta på över allt tyget (inte till prislappen). Tycker tyget dyrt eller billigt ut? Bara för att priset är högt kan det inte vara bra tyg. Verkligen titta på tyget, utan att tänka på vad prissättningen sa. (Ull- eller ullblandningar brukar vara längre, linskrynklor fruktansvärt, syntetik kan vara bra eller dåligt.)

2.

Är det fodrat? Det borde verkligen vara fodrat.

3.

Kontrollera sömmarna. Titta noga på sömmarna och se till att de inte rynker eller ser skrynkliga. Om det finns brister i det där kostymet hänger i butiken blir det bara värre efter att du har haft det ett tag.

< p> 4.

Kontrollera lapelarna. Se till att sömmarna är fästade perfekt.

5.

Se sedan noggrant på fickorna. är gjort är ett bra sätt att berätta en god kvalitet kostym i form av en inte så bra.

6.

Se på knapparna och se till att knapphålen ser bra ut. Det borde inte vara några smutsar eller lös trådar där.

7. Den sista sak att tänka på är att du borde söka tills du hittar en bra passform för din kropp typ. Om det inte passar dig rätt så vann det fortfarande 'T ser bra ut oavsett god kvalitet. Får det hemmed vid ärmarna eller byxbenen, om det behövs. Tänk på den extra $20 för hemming som en del av kostnaden för att köpa en kostym.

Tips och varningar

  • Köp ett par kostymer som matchar varandra så att du kan rekombinera 'nya kostymer', genom att blanda och matcha jackorna och byxorna.
  • Få ett par fina vita blusar för ett professionellt utseende.
  • Tappa inte så mycket på storlekskoden, men titta på den faktiska passformen i spegeln.
  • Torka alltid dina dräkter.
  • Att bygga en professionell garderob är en viktig investering i din karriär. En kvinnas kostym gör en bra professionell bild, men de kan vara dyra, så inspektera kvaliteten innan du köper.