Hur man visar upp dina bästa egenskaper

 

1.

Okej damer, börjar från fötterna uppåt. Bläddra framåt för att hitta dina bästa funktioner och hur du visar dem.

2.

Om du har bra fötter kan du visa dem på flera sätt. Naturligtvis är sandaler och öppna tåskor stor i de varmare årstiderna. Men lägg till lite bra nagellack på tårna för en kontrast som dyker upp. Gå till färger som är flera nyanser ljusare eller mörkare än din hudfärg för att verkligen fånga ögat. En smakfullt väl valda tånring kan verkligen lägga gnist och locka uppmärksamhet på dina fötter. Använd dem sparsamt, inte mer än en i taget. Och om du inte har den elastiska de är så klibbiga!

3.

Om du har stora kalvar / ben går du på kjolar och shorts 4-5 tum över knäet. Du kan gå kortare, men försök att komma ihåg klassens slagskräp varje gång. Så använd din bästa bedömning om hur kort du vill gå. Om du har stora ben men är oroliga för ärr, gå med en trosslang som är så nära din hud ton som du kan hitta. På vintern bära snygga byxor som kramar dina ben från höft till fotled. Om du har stora kalvar går de korta byxorna men se till att de passar bra och inte är förlorade eller de förlorar sin förmåga att ramma kalvarna.

4.

Om du har en fin bakre flare jeans gjordes för dig. Ingenting framhäver rumpan som fläckade jeans som passar bra. Inget för hårt eller för löst. Lågskalad jeans är ett annat bra sätt att ramma bakom dig och uppmärksamma det.

5.

Om du älskar din mage men inte är riktigt intresserad av korta magsäckar, gå åt avsmalnande skjortor som verkligen visar upp kurvan i midjan. Se till att du bär jeans som aldrig är för snäva i midjan för att undvika utbuktning av även de svagaste magen. Om du vill visa magen av även på vintern, gå till tröjor och tröjor som bara har en liten hud när du sträcker dina armar ovanför ditt huvud.

Om du älskar din byst, gå sedan till underbräda. De är fortfarande bäst för stöd och accentuering. Att vara alltför avslöjande är ett av de bästa sätten att skapa uppmärksamhet utan att vara vulgär.

7.

Om du älskar nacken och axlarna, gå till skjortor med större halsöppning Dessa är uppmärksamma på en lång välformad hals. Ett halsband eller en choker kan vara ett utmärkt tillskott. Välj dina stycken bra och undvik att röra upp din vackra nacke. Om du har bra axlar visa dem på sommaren med tanktröjor och baby tee Stilhylsor. På vintern undviker axelkuddar behöver du inte någon extra vaddering som resten av oss.

Om du har bra armar gå ärmlös och kortärmad när du kan. På vintern prova långa ärmar som avsmalnar vid handleden för att uppmärksamma dina armar. Om du går med armband plocka dina bitar försiktigt och bära dem på bara en arm åt gången. Om du inte använder din armband, bör du inte röra din handled.

9.

Om din favoritfunktion är ditt ansikte är det bästa du kan göra för att ta hand om huden. Rengör och rengör försiktigt dagligen. Om du har bra hudhopp täcker du hela tiden. Du behöver inte det. Applicera din makeup med en naturlig och lätt inblick. När du går tyngre eller ljusare med sminken accentuerar ögonen eller läpparna, inte båda. Oavsett vilken du lyser upp, gör den andra mjuk och naturlig.

10.

Om ditt hår är ditt pris (jag är avundsjuk) är renlighet nyckeln. Låt inte hårprodukterna sitta i håret hela natten. Tvätta, kondition och borsta varje dag. Håll det silkesmjukt genom att undvika hårda färgämnen och blekning. Använd ett rätjärn för smidig, fritt flytande tresses. Stora stylingverktyg, kom ihåg att du står dagligen för att skydda dig mot skador. Stil håret i långa flytande stilar. En hög hästsvans kan vara väldigt smickrande. Undvik bullar och halva ponytails. .

Varför inte fokusera på det bästa av dig snarare än det värsta av dig. Bättre ändå göra andra fokus på det bästa av dig också.