Inomhus garvningsteknik

 

Sanitize

Även om solarium är skyldiga att rengöra varje säng efter varje solbränningssession, är det alltid bäst att sanera sängen själv. På så sätt kan du vara positiv att sängen är så ren som möjligt, så att du inte hämtar några bakterier som kan vara långvariga.

Gradual Tan

När du börjar sola, sola bara i ungefär hälften av maximal tid tillåtet tills du får en bra basbrun. Om du solbrännar den fulla tiden som solarium tillåter i början, kommer du sannolikt att brinna och skalla. Om du gradvis bygger upp till den maximala tillåtna tiden, kommer du att bygga en mer gradvis solbränna, utan att brinna eller peeling. Detta ger dig en djup, mörk solbränna, utan bleka eller splotchy områden.

Tan Lines

Ingen gillar tan linjer. Många väljer att sola i naken, men om du är obehaglig garvning på så sätt, bära en strapless bh och skimpy underkläder. Om du insisterar på att ha på dig underkläder, skift dem varje gång du brinner, så att dina bröstband och underkläder inte stannar på samma plats, vilket minskar risken för solbränna.

Nya glödlampor

Efter dig ' har uppnått din basbrun, du vill fortsätta att bli mörkare. Många solarium har gamla glödlampor, vilket förhindrar en djupare solbränna. Fråga din garvningslokalist, vilka sängar har de nyaste glödlamporna, eftersom de ger dig en mycket mörkare solbränna på kortare tid. Nästan alla älskar en bra solbränna. Inomhus garvning skiljer sig från utomhus garvning, men med några användbara tekniker kan du ha en djup, mörk solbränna på nolltid.