Layer Haircut Ideas

 

Short

Korta lager är vågat och kan vara mycket lockande på höger sida. Runda och fyrkantiga ytor kommer att dra nytta av den här typen av skär, eftersom den ger dimension. För att få ut det mesta av det korta skiktet, lägg till volymen på baksidan och sidorna genom att välja rakbladskikt. Razor-cut lager ger ett ljusare utseende och lägger till höjd för ett underbart utseende. Underhåll kan vara en syssla med korta lager, så var noga med att överväga din livsstil innan du väljer den här klippningen.

Medium

Medium lager börjar förbi dina öron och brukar falla tunnare framåt med volymen på sidorna. De ser bäst på kvinnor med långa ansikten. Skikten skulpterar och lägger till form på ett annars likformigt och ettdimensionellt ansikte. Underhållet är minimalt tills lagren växer ut ur den här stilen.

Lång

Långa skikt ger volym och längd. En bra lång skikjärning börjar på hakan med korta spetsar fram och en helt jämn baksida. Långa skivor är mycket trevliga på nästan alla ansiktsformer. Denna typ av skära skapar en fanning av håret och kan ge utseendet att håret är vindblåsat. En skiktad hårklippning ger dimension och volym till håret. Skärningslager gör det också möjligt att skapa olika stilar som inte är möjliga med en jämn klippning. Skiktet kan vara kort, medellång eller lång i längd. När du väl vet vilka typer av skärningar som kommer att smickra din ansiktsform, kan du välja det skiktade frisyret det är rätt för dig.