Naturliga vitaminer för hårväxt

 

Betydelse

Vitaminer spelar en viktig roll för att växa hår, eftersom vitaminer hjälper aminosyror och keratin, en komponent i protein som förekommer i hårfollikeln.

B-vitamin

B-vitamin används ofta för hårvård eftersom det innehåller pantotensyra och niacin, som båda är nödvändiga för friskt hår.

C-vitamin

C-vitamin innehåller antioxidanter som är bra för att hålla håret och hårbotten friska eftersom en ohälsosam hårbotten kan bli torr, fläckig och irriterad, vilket gör att hårfollikeln bryter av eller inte växer ordentligt.

Vitamin E

E-vitamin är utmärkt för cirkulation till hårbotten och håret eftersom det hjälper till vid produktion av syre och hjälper till med cellproduktion.

Biotin

Biotin är avgörande för tillväxten av hud, hår och naglar. Det hjälper till att förtjocka hårsäcken och förhindra håravfall.

Konsistens

Vitaminer är mycket fördelaktiga för håret och kroppen totalt och bör tas konsekvent minst en gång om dagen för att se resultat. Många människor vill ha vackert, tjockt, friskt hår. Tunt och sprött hår som faller ut kan vara orsakat av brist på vitamin. Det finns flera naturliga vitaminer rekommenderade för hälsosam hårväxt.