Om Bad och Kroppsverk

 

Lotioner

Bath and Body Works produkter är huvudsakligen inriktade på att ge en aromatisk stans som är avsedd att lugna eller stimulera användaren. Det erbjuder kärna doft lotion, en del av 'signatur samling' som kommer i antingen en kräm eller en lotion. Lotionen är lättare och kan användas för fullständig kroppsdekning, medan grädden är tjockare och kan användas mer sparsamt på grova hudfläckar. Några av de undertecknande dofterna inkluderar körsbärsblom, gurka melon, sensuell rav, oemotståndligt äpple, kokosnötsverbena, havsbomull och söt ärt. Lotionarna är fortfarande en av de mest sålda produkterna i butiken.

Hand Sanitizers

Handtvättarna är Bath and Body Works näststorleksanpassade produkt. Sanitizerna kommer i skum, gel, torka, lotion eller Några av de mest populära dofterna är svart hallon, vanilj, gurka melon, tropisk passionsfrukt och mango mandarin. De flesta tycker om handtvättarna på farten och behåller dem bekvämt i sina väskor eller bilar att använda hela dagen. lotion fuktar, medan de små antibakteriella pärlorna bryts upp med saneringsmedel. På grund av olika storlekar passar handtvättarna lätt i fickor och gör stora strumpbyxor.

Hemfragment

Hemluftlinjen vid Bath och Body Works är utformad för att fylla på alla rum med en behaglig lukt av en signatur Bath and Body Works-produkt. Hemdoftuppsamlingen finns i ljus, doftoljor, plug-ins, bärbara dofter, reeddiffusorer och sprayer. vara l det när som helst på någon plats och kasta en mjuk glöd i rummet tillsammans med en lätt doft. Doften oljor kräver en varmare. En varmare är en apparat som håller oljan, eftersom ett te ljus tänds under för att värma oljan och släppa doften. Oljorna är mycket koncentrerade och bara en liten mängd behövs för maximal doft. Plugin-modulerna kan användas i alla rum i hela huset och ge en subtil ström av friskhet till det omgivande området.

Skönhetsprodukter

Några av de populära skönhetsprodukterna som Bath and Body Works säljer är 'liplösa 'läppglans och signaturuppsamlingen hårvård linjen. Båda är heta säljare och populära i alla åldersgrupper. Andra skönhetsprodukter inkluderar smink, hudvård, hårvårdssatser, nagelvård och specialprodukter. Medan specialprodukter som hudvård och hårvård ofta är tillfälliga, erbjuder företaget vanligtvis en del attraktiv försäljning tillsammans med dem. Acne behandlingar, hudregenerering och hårföryngring produkter är några av de strålkastare objekt som vanligtvis bara en säsong. Alla kärnskönhetsprodukter säljs vanligtvis flera gånger under hela året. Försäljningsansvarig kan begära en e-postadress och en hemadress när en försäljning är klar för dem som vill få specialerbjudanden i framtiden.

Store stil

Butiksstilen i Bath and Body Works påminner om en fransk country boutique. Signaturprodukter sträcker sig från sidoväggarna och försäljningsobjekten eller nya, utvalda föremål tar mitt steg i framsidan och mitten av affären. Det finns typiskt produkter tillgängliga i hela butiken som erbjuder 'köp en få en 50 procent rabatt' eller andra låga incitament för att locka till mer försäljning. Ett handfat finns tillgängligt för handtvätt och provar flera lotioner och tvålar. Genom registret finns det billiga prov- och provstorlekar av populära föremål som lotion, smink och handtvättare som används som sista skrämningsansträngning för att kunder ska köpa produkterna. Bath and Body Works grundades 1990 i New Albany, Ohio. Återförsäljaren är specialiserad på doftande krämer, lotioner, kroppsprayer, badartiklar och hemdoftprodukter. Butikerna är utspridda över USA och Kanada, och det säljer också produkter och driver försäljningsreklam på nätet. Bath and Body Works lockar kvinnliga kunder i tidiga 20-talet till slutet av 40-talet, men använder sina presentlinjer för att tillgodose män och kvinnor i alla åldrar.