Om Tattoo Stencils

 

Historia

Det är inte exakt klart när användningen av stenciler först blev mainstream i modern tatuering. Även om många tidiga moderna tatueringister gjorde arbetet 'frihand', vilket i grund och botten betyder att det drogs på huden på det sätt som en målare målar en målning, ökningen av popularitet i tatuering innebär att konstnärer kommer att ha en rad förmågor. Men stenciltatuering ökar processen väsentligt - ett positivt för konstnären, som kan tjäna mer pengar och kunden, som har Att sitta i stolen för mindre tid.

Funktion

Stencils funktion i tatuering är enkel: Den fungerar som en guide till konstnären. Han kommer att tatuera över stencilens linjer. Detta garanterar långt rakare och noggrannare linjer än de flesta kan göra fritt det begränsar också misstag. Stencilsfärgen tvättas bort om några dagar. Det är emellertid ofta osynligt omedelbart, eftersom bläcket helt täcker det.

Typer

Det finns två typer av stenciler: artistdesignade och kommersiella. Konstnärligt utformade stenciler är vanligtvis gjorda av arbetet som tidigare gjorts av konstnären (även om vissa kommer att sitta och rita generella mönster för sina kunder att titta på som exempel på deras förmåga) och är vanligtvis mer unika än din vanliga tatuering. Kommersiella stenciler består av typiskt hundratals generiska mönster för artister att använda. Vanligtvis används dessa som guider och ändras av konstnären för att passa kundens önskemål.

Användning

För att använda stencilen är en kopia av tatueringen vanligtvis gjord på en kopiator, där den är stor ner (eller upp) till kundens önskemål. Därifrån tas den till en speciell maskin som gör en kopia med bläck som kan överföras till huden. Gel appliceras på huden och den applicerade stencilen. Stencilen är nu redo att användas för att börja tatueringen.

Missuppfattningar

En stencil är inte 'flash'. Tattoo-flash refererar till hela tatueringsdesignen, inklusive färg. Stencilen är termen som används endast för linjen och

Överväganden

När du använder stenciler och blixt, särskilt kommersiellt material, ska den person som får tatueringen inte förvänta sig att hennes tatuering är unik. Om originalitet är Önskat att ha konstnären att designa en del specifikt för användarens önskemål bör övervägas starkt. Även om många tatueringskonstnärer är stolta över sitt 'fria' arbete, föredrar vissa att använda en guide medan de tatuerar för att säkerställa det bästa resultatet. Stencilen är ett av dessa verktyg.