Så här applicerar du lila ögonskugga

 

1.

Applicera en ögonkonstruktion primer över rena ögonlock, från lash line till browbone. Efter att primeren absorberar, blanda på antingen en ögonskugga på kötttonen eller en krämig concealer, även från lash line till browbone. Detta kommer att hjälpa ögonskuggan att hålla fast vid dina lock, liksom göra den lila popen.

2.

Använd en fluffig pensel i mellanslag för att lägga ner ett tjockt lager genomskinligt pulver under varje öga. Pulvret kommer fånga ögonskuggafallet, särskilt från alla mörka lila skuggor du använder.

3.

Doppa en platta ögonskuggborste i en mellanton till mörk lila ögonskugga och tryck av överskott. Stippla ögonskuggan på från lash line till något förbi vecket. Tryck på ögonskuggan i stället för att applicera den med en blandning eller svepande rörelse, vilket leder till produktnedfall. Kör ögonskugga borsten längs nedre linjeledningar för att lätt överföra en del av ögonskuggan till de nedre locken för ett balanserat utseende.

4.

Lägg dimensioner på din ögonmakeup genom att använda en ren fluffig ögonskugga borste för att blanda mitttonen till mörk lila ögonskugga uppåt från veckan till strax under pannabenet. Detta mjuker utseendet på din ögonskugga och lägger till en professionell touch. Torka den fluffiga ögonskuggborsten på ett stycke vävnad innan det virvlar runt det i en ljus ljus lila ögonskugga och applicera detta på browbones. Buff bort några hårda linjer i din ögonmakeup, använd fortfarande den fluffiga ögonskuggbensan. Det bör inte finnas några bestämda kanter som berättar var en färg slutar och en annan börjar.

5.

Ta fram dina ögonformat genom att arbeta en krämig ögonpenna i topp och botten rader. Välj antingen svart, brunt, mörkblått eller mörkt lila, beroende på dina önskemål.

6.

Fyll i dina ögonbryn, curl dina ögonfransar och applicera mascara för att polera av ögonmixen . Med den mellanslagna fluffiga borsten ska du snabbt avlägsna det genomskinliga pulvret och hela produktfallet under dina ögon.

Tips och varningar

  • Ge din kinder och läppar subtila färger för att hålla resten av ditt ansikte från att se nakna ut. Mjuka rosa nyanser är lämpliga för dem med svarta undertoner; gå med en persika-rosa rodnad och läppfärg, å andra sidan, om du har varma undertoner.
  • Oavsett hur mörkt pigmenterad lila ögonskugga förekommer i förpackningen, är det möjligt att bära det utan att lämna en röra över dina ögon. Om du vill undvika det skadade utseendet som lila ibland skapar när det används som en ögonskugga, håll dig bara borta från röda purpur och välj istället för bruna eller djuphåriga purpur med en blåaktig kant. En varm, rik bär är i allmänhet smickrande och är alltid snygg under hösten och vintern.