Så här applicerar du svart ögonskugga

 

1.

Applicera foundation till både övre och nedre ögonlocken. Smooth en ögon smink primer på från lash linje till panna ben. För att fullständigt få ut pigmenteringen av svart ögonskugga, blanda en ögonskugga på en concealer eller köttton. Detta tjänar som en bas som gör ögonskuggspoppen istället för att vara skummad mot huden.

2.

Välj vilken ögonskuggformulering som ska användas. Vätska-till-pulver eller creme-till-pulver ögonskuggor är minst röriga. De glider inte under applicering som ett pulverformat. Men de kan också vara mer rena och skulle därför vara mindre dramatiska än ett högpigmenterat svartpulver. Applicera ett jämnt lager av svart creme eller flytande ögonskugga från lash line till något över Ögonskuggningen torkar med en ögonskugga borste speciellt tillverkad för användning med creme-baserade skuggor. För att ögonskuggan torkar, blanda den från vecket uppåt så att det svävar gradvis. Stoppa strax under pannabenet.

3. < / p>

Sätt ner ett tjockt lager av genomskinligt pulver under varje öga med en mellansidig, fluffig pensel. Detta är en förebyggande åtgärd vid ögonskuggning. för att minimera skuggnedfallet. Tryck på ögonskuggan på från linjelinjen för att gå precis över vecket. Använd denna stippling rörelse hela hela. Du vill inte sopa ögonskuggan på, så att den faller istället för att klistra på huden.

4.

Ta en svart penna med ac reamy konsistens. Arbeta färgen i både övre och nedre lash linjer. Genom att intensifiera dina linjeledningar på detta sätt kommer dina ögon på så sätt att de inte blir överväldigade av den svarta ögonskuggan. Använd en bomullspinne för att smutsiga linjerna. Du får lämna de övre linjelinjerna ensamma om du är nöjd med hur de ser ut, men mjuknar bottenlinjerna för en rökig - i stället för hård effekt.

5.

Dab köttfärs ögonskugga på panna ben med en fluffig ögonskuggning borste. För en kvällshändelse, är en skimrande ögonskugga med ögonskugga lämplig. Med samma borste, ta bort några tydliga och hårda linjer i ögonkonstruktionen så att varje färgs kanter blandas.

6.

Slutför din ögonmakeup genom att fylla i och forma dina pannor, curling dina ögonfransar och applicera mascara. Detta steg är särskilt viktigt om du vill se polerad. Svart ögonskugga kan låta dig se ut ur tvätten. Du vill se till att du inte försummar de andra elementen i ditt utseende. När du använder din ögonmakeup, sopa bort det tjocka skiktet av genomskinligt pulver på ditt ögonområde.

Tips och varningar

  • Undvik att se blek när du bär svart ögonskugga genom att applicera en touch av rodnad och läppfärg. Persika nyanser platta varma undertoner, medan rosa nyanser passar coola undertoner.
  • För ett elegant och sofistikerat utseende, försök med svart ögonskugga. Det är lämpligt för parter, såväl som för affärshändelser där du måste se din skarpaste ut. Om du tidigare har försökt att ha en svart ögonskugga bara för att sluta med en röra, kan du uttrycka dina farhågor bakom dig - med lite kunnande kan du hålla svart ögonskuggform faller på området under dina ögon under processen att applicera det.