Hur man handlar för rockar i New York City

 

1.

Handla på Brunello Cucinelli på Bleecker Street i West Village. Brunello Cucinelli är en berömd italiensk formgivare känd för sin cashmere kläder. Cashmererockarna är inte bara utsökta men också extremt varma. Kvaliteten på kapporna är mycket hög, och de är de mest bekväma kapporna runt. Att bära en kappa från Brunello Cucinelli skulle säkert kunna överleva en brutalt kall vinter mycket lättare.

2.

Gå till Village Style på East Seventh Street i East Village. Village Style är en avslappnad och hip boutique i East Village som säljer sparsamhet, vintage och sändnings kläder. Det finns många attraktiva jackor och jackor som finns här till väldigt rimliga priser, oavsett om du letar efter läder, mocka eller päls. Eftersom det är en vinbutik, är urvalet här alltid roterande och förändrat. Var noga med att kolla in de unika kapporna och jackorna innan någon annan krossar dem alla.

3.

Stanna vid kullersten på East Ninth Street i East Village. Cobblestones är en annan stor vintageaffär med bra lager till bra priser. Om du letar efter en varm och högkvalitativ ullrock får du chansen att hitta en här för mindre än 40 dollar. Denna butik har en rolig atmosfär och ett spännande, eklektiskt urval. Det är mer som att rymma genom en del höft personens garderob än att handla på en butik.

4.

Kolla in Zara på femte Avenue vid Union Square. Zara är en modern och elegant butik med ett stort urval av grundläggande eleganta jackor och jackor. Butikens atmosfär är subtil och dämpad, men samtidigt utsmyckad. Oavsett om du letar efter en faux päls eller en jacka, är det här ett bra ställe att se. Det finns en mycket europeisk känsla till affären.

5.

Handla på Burlington Coat Factory på West Twenty-Third Street i Chelsea. Burlington Coat Factory är en välkänd rikstäckande kedjebutik, men denna Chelsea plats på Manhattan är särskilt bra. Det finns en mängd olika vinterrockar av alla stilar som finns här, allt för låga, låga priser. Burlington Coat Factory har de bästa erbjudandenen i hela New York City när det gäller kvalitetsrockar. Personalen är också hjälpsam och effektiv.

Tips och varningar

  • Stora varuhus som Macy s (Herald Square) och Bloomingdale Soho eller Upper East Side) har båda också bra rock och jacka val. Var noga med att kolla in dem.
  • Om du bor i New York City, finns det inget som rör dig om att du behöver en underbar och, ännu viktigare, väldigt varm kappa för att ta dig igenom vintern. Eftersom New Yorkers måste ha på sig sina jackor så mycket under vintermånaderna är det viktigt att få en högkvalitativ kappa som inte bara är bekväm och varm, men också elegant. Här är några av de bästa kappbutikerna i New York City.