Hur man handlar om moderskap i New York City

 

Shopping för moderskap i New York City

1.

Handla på destinationsmaternity på Madison Avenue i Midtown East. Destination Maternity erbjuder förväntansfulla mödrar ett stort urval kläder, oavsett om det är vardagligt, slitage, klädsel eller komfort. Personalen är hjälpsam och tillmötesgående när det gäller att hjälpa kunder att välja kläder. Ett annat plus är att personalen erbjuder gravida shoppare vatten eller juice i registret.

Stopp av Belly Dance Maternity på Hudson Street i West Village. Belly Dance Maternity är en cool, avslappnad och hip plats att handla för mageförslitning. Belly Dance Maternity vann inte att gravida kvinnor känner att de måste klä sig i dykiga kläder - sorten är underbar. Det finns också många söta mammaklänningar här. Personalen är vänlig och hjälper dig att välja kläder som passar just dig.

3.

Besök en Ärt i Pod på Madison Avenue på Upper East Side. En Ärt i Pod är en raffinerad och elegant plats att köpa utsökta kläder för att förvänta sig kvinnor. Designerkläderna här är toppkvalitet. Kläderna på kläderna är väldigt smickrande för en gravid kroppsbyggnad.

4.

Kolla in Baby Depot på West 23rd Street i Chelsea. Baby Depot är en underbar två-i-ett-butik eftersom shoppare kan köpa fantastiskt moderskapskläder samt barnens föremål. Det finns ett rikt utbud av barns kläder, leksaker, barnvagnar och spjälsängar. När det gäller moderskapskläderna är detta ett bra ställe att få bekväma kläder för kvinnor i senare skeden av graviditeten. Det finns också några snygga och eleganta mammaklänningar.

5.

Gå till Mimi Maternity på Broadway på Upper West Side. Mimi Maternity är en solid moderskapskläderbutik med ett omfattande urval. Priserna är mycket rimliga. Om du ser ut att vara praktisk, snygg eller bara bekväm under din graviditet, hittar du något härligt här.

Tips och varningar

  • Kolla in varuhus som Macy s (Herald Square) och Bloomingdales (Upper East Side eller Soho), som har stora moderskap butikssektioner i sina kläder avdelningar.
  • För gravida kvinnor är shopping för moderskapskläder viktigt. När kvinnor kommer till senare skeden i sin graviditet är det viktigt för dem att se snygga medan de fortfarande är bekväma. Ibland kan det vara svårt att handla på modigt moderskapskläder, men lyckligtvis för New Yorkers att det inte är fallet. Här är några av dina bästa satsningar för elegant moderskapskläder i New York City.