Hur man klär sig för höst

 

1.

Kontakta din inre termometer. Innan du börjar hoppa på tröjorna får du en känsla för dina egna temperaturtendenser. Klarar du lätt eller känns livet som en lång värmebölja? En kall eller varm natur kommer att påverka hur du anpassar din garderob för hösten.

2.

Utforska dina många lager. Eftersom dagarna blir kortare blir skillnaden mellan dagstemperatur och nattemperatur betydligt större. Prova att bära en lätt tröja eller jacka över en klänning på morgonen så att du enkelt kan skjuta kläder som dagen går och solen bärs. Slå ihop tröjan runt halsen för att få en preppy look eller ens binda den runt din väska för att få tillgång till och lägga till ett stänk av färg.

3.

Ljusa din last. Ofta, för att avvärja en mild bris eller en liten chill, behöver du inte mycket isolering, utan bara en liten täckning. Använd kläder som täcker den temperaturkänsliga huden på dina armar och ben, men tillåter fortfarande att andas när temperaturerna inte ligger under noll.

4.

Möt vädret halvvägs. Om lager inte är din stil, försök blanda sommarartiklar med varmare alternativ. Använd en långärmad knapp-up med en pennkorg eller en kortärmad blus med slacks. Scarfar är också ett roligt alternativ som ger dig lite värme och ett stänk av färg. Leta efter sommar- och höstdukar som har lättare tyger så att de inte kommer att slita dig när temperaturen är lite på den varmare sidan.

5.

Få i andan. Oavsett hur beredd du är för fallväder, kan du fortfarande omfamna de färger som börjar dyka upp runt dig. Varm och rustik toner av gul, röd och orange berikar hudtonen och ger användaren en mysig glöd.

Fall kan ofta verka som årstiderna. Det är inte riktigt kallt nog för en ärtrock, men definitivt inte tillräckligt varmt för en solklapp. Genom att fokusera på lager och lätta men mysiga tyger kan du hitta den perfekta modetemperaturen.