Hur man klär sig slankare

 

1.

Välj vertikala ränder över horisontella. Horisontella ränder förlänger din kropp på fel sätt, men vertikala ränder gör att du ser både smalare och längre ut. Tänk på detta när du väljer den sommarplatsen.

2.

Använd långa ärmar om du har chunky armar. Lång ärm hjälper till att tilldela extra 'grejer' till material.

3.

Välj mörka kläder. Men gör inte en konstant vana med detta, om inte goth är på agendan. Svart är en allmänt slankad färg och dess systerfärger kan ha samma effekt. Håll det mörkt.

4.

Använd korta kjolar om du är kort i höjd. Även om du är överviktig, är korta kjolar mer slankar på en kort kropp. Långa kjolar på din korta kropp gör att du ser lite tjock ut och ur proportioner.

5.

Klä sig i jeans med låg stigning om du har stora höfter. Att fokusera uppmärksamheten på den låga midjan har en bantningseffekt. Ögonen kommer att gå till andra ställen än till extra gelé på höfterna och lår.

Välj solida färger över högljudda mönster. Höga mönster tenderar att vara en häftklammer vid billiga mars, och dessa mönster kan få dig att visas större än du är.

7.

Välj formulärkläder. Du kan tro att baggade kläder döljer överflödigt fettbagage, men det är inte fallet. Kläder som passar din kropp har nästan alltid en bantningseffekt av Naturligtvis har mindre material att fylla upp y vårt utseende.

Tips och varningar

  • Prova på många typer av kläder. En outfit kan vara mycket bantning på dig när det skulle göra en annan look fetare.
  • Ta inte en korsett för länge. Dessa - när de görs för hårt - kan orsaka allvarliga tillfälliga och permanenta hälsoskador .
  • Kanske har du sett någon som verkade storlekar mindre för några dagar sedan. Det är förmodligen på grund av sättet hon klädde på. Om du märker kontrasten har hon inte hittat glädjen att klä sig för att se smal konsekvent. Du behöver inte svälta dig själv för att se bra ut i kläder. En outfit kan trimma 10 till 20 pund av ditt utseende, och det är värt guld för vissa! Genom att välja en konstant ström av sådana kläder, kan du få det att se ut varje dag, medan du hänger i vilken mat du tycker mest om.