Hur man köper Ferragamo skor

 

1.

Hitta närmaste Ferragamo butik. Kolla på webbplatsen för Ferragamo (se Resurser nedan) för platser. Det finns fristående butiker i många städer, liksom Ferragamo-sektioner i high-end varuhus som Neiman Marcus och Saks Fifth Avenue.

2.

Behandla dig med en pedikyr . Din bortskämda fot och snygga naglar gör att skorna ser ut och känns bättre. Plus, du känner dig tryggare med att försöka på så eleganta och dyra skor, och säljaren kommer också att uppskatta det.

3.

Använd kläder som passar skoens stil du hoppas att köpa. Om du behöver skor till en formell händelse, bära en klänning eller kjol av samma längd som din speciella tillfällen klänning för att välja rätt par. Du kan till och med ta på dig kläderna för att hjälpa dig och säljaren matcha den bästa färgen och stilen. Skor med vristremmar, till exempel, få benen att bli kortare och se bättre ut med högre hemlinjer som exponerar mer ben.

4.

Använd strumpor strumpor för tillfälliga skor) eller fråga säljaren för nylonpeds. Strumpor hjälper din fotrutschbana i skor och skyddar fötterna från friktionen att försöka på flera par skor. Det skyddar också skorna och bevarar dem för andra köpare.

5.

Handla med artighet och förtroende. Att gå in i en designerbutik med skor på glashylsor och en säkerhetsvakt vid dörren kan vara i skrämmande, men låt det inte stoppa dig. Gå rakt in och leta efter de skor du vill ha. Var inte rädd att fråga om priser. Det är ingen mening att bli kär i ett par på 2 000 dollar om du bara kan spendera några hundra. Var artig mot säljaren, men kom ihåg att hon är där för att tjäna dig, oavsett hur mycket du spenderar.

6.

Gå upp en storlek. Ferragamo skor, särskilt lakan stilar, tenderar att springa en halv storlek eller mindre storlek än amerikanska skor. Om du normalt har en storlek 7 u0026 # xBD;, fråga säljaren för skor i storlek 8 och 8 u0026 # xBD; för att hitta rätt passform. Kom ihåg att komfort är viktigare än antalet i skon. Prova olika stilar av Ferragamos, eftersom vissa kommer att skräddarsys för din fotform bättre än andra.

7.

Prova båda skorna i paret. Dina fötter är inte alltid en perfekt storlek match, och en sko kan vara mer utsträckt från att försökas av andra kunder. Var noga med att sätta på båda skor och gå runt för att testa skos komfort. När du spenderar mycket på ett par Ferragamo skor, är det värt detta extra steg.

8.

Leta efter praktiska skor om du är på en budget. Splurging på en avslappnande sko är kanske inte möjlig, men Ferragamo erbjuder fler mångsidiga alternativ för att få mer bang för pengarna. En flammande röd sequined stilett är ett slående val för en speciell händelse, men en svart patentshake är lämplig för en mängd olika aktiviteter. Varje stil har en attraktiv detaljering som får dig att märka, så det praktiska valet blir inte en besvikelse.

9.

Köp slutet av säsongsförsäljningen. -säsong i Ferragamo-butiker och varuhus för skor som har blivit diskonterade för att skapa plats för de nya linjerna. Sommarskor kan säljas så tidigt som i slutet av juni eller början av juli, som debut i falllinjen. spara dig hundratals dollar och poängtera dig ett par för eventuellt till och med under 100 dollar.

10.

Kolla in rabattdesigners online-butiker som Overstock.com och Bluefly. Använd sökfunktionen till att hitta Ferragamo produkter, och du kommer upptäcka besparingar på Ferragamo skor från 20-65\%. När det är möjligt, besök en butik först för att försöka på några Ferragamo skor och hitta din storlek för sina linjer. Om du hittar ett par i butiken du älskar, men kan inte ha råd med det, fortsätt kontrollera försäljningsställen och rabattwebbsidorna för att se om den här stilen visas i slutet av säsongen. Tips u0026 Varningar

  • Om din önskade storlek eller färg inte finns tillgänglig i butiken, be säljaren att få den skickad till dig från en annan plats. Det här är till och med sant för försäljningskor. Om det finns ett par i din storlek kvar kvar någonstans, kan de få om för dig.
  • Be om säljarens visitkort om du fick bra service, så du kan be om henne på ett returbesök.
  • Titta på posten efter ett besök i Ferragamo. Din säljare kan skicka en handskriven anteckning tackar dig för din beskydd. Håll kontakten med säljaren så han kommer att hålla dig uppdaterad om nya linjer och framtida försäljning.
  • Ferragamo skor kan köpas online från den officiella hemsidan, men det är bäst att besöka en Ferragamo butik först till hitta de storlekar och stilar som passar dig bäst.
  • Kolla in rabattbutiker som Bluefly och Overstock (se Resurser nedan) för extra besparingar på Ferragamo skor.
  • Titta i rutan innan du kastar den - skor kan komma med ersättande gummiklackar som är värda att hålla.
  • Ferragamo skor kan vara en trevlig njutning samt en bra investering i dina fötter. Salvatore Ferragamo spenderade sitt liv att utforma eleganta men bekväma skor, till och med studera anatomi för att bättre utforma sina skor för bågstöd och balans. Det familjeägda företaget fokuserar fortfarande på komfort och kvalitet, och håller på plats manuella produktionselement och personlig uppmärksamhet på detaljer. Att besöka en Ferragamo butik kan vara lika givande och terapeutisk som en resa till spaet, du får personlig service och unika och vackra skor. Lär dig hur man köper Ferragamo skor och hitta det perfekta paret för din livsstil.