Tips för att dölja Stretch Marks u0026 Cellulite

  Sträckmärken och celluliter är svåra att bota, men med några tips och tricks kan du enkelt dölja dem. Enligt Mayo Clinic är streckmärken rödaktiga eller lila streck som uppträder på armar, lår, bröst och buk och medan de kan blekna över tiden kommer sträcktillverkningar aldrig att helt försvinna. Mayo Clinic säger också att celluliter är fett som framträder som dimplerad hud som vanligen finns på lår, skinkor och höfter.

Makeup

Börja med att gnugga en tjock fuktighetskräm som shea eller kakaosmör på dina streckmärken. Detta gör att huden kan hydratisera och bli mjukare när man använder smink. Använd en concealer som är något ljusare än din naturliga hudton. Du vill aldrig bli mörkare, eftersom det bara kommer att göra sträckmärkena sticka ut mer. Använd en concealer sminkborste, använd concealeren i jämn borstslag endast i området på ditt stretchmärke. Blanda lätt med den omgivande huden. Använd en vattentät concealer eller tung stadium makeup om du planerar att simma.

Självtanner

Självtunnare är effektivt för att täcka blekade streckmärken och minska celluliternas utseende. Innan du applicerar självtennare, ta en dusch och exfoliera hela kroppen. Fuktar din hud med särskild uppmärksamhet på torra områden som knän, anklar och armbågar, eftersom de tenderar att suga upp extra självbetjäning. Applicera självförstärkare jämnt över lår, armar, mage och andra områden som du vill sola, medan du bär latexhandskar. Klä dig i mörka kläder samtidigt som du kan torka på tannduken - på så vis, om garveraren något fläckar kläderna, kommer det inte att vara uppenbart.

Beach Cover-Ups

Täck cellulite medan du bär en baddräkt med lång sarong i ett vackert mönster. Slips på sidan av midjan för ett vackert, långsträckt utseende som kommer att gömma din cellulit. Flödande linnebyxor gör också ett ljust skydd när du går från poolen eller havet till din solstol.

Slang

Ljusa kläder som solbränna, vit och grå tenderar att markera extra stötar och dimples i vår hud. Häftiga, nakna och ogenomträngliga strumpbyxor är det perfekta sättet att dölja celluliter under formmonterande kläder som kjolar, klänningar och stickade byxor.

Shape Wear

Formad underkläder som du har på dig som shorts under kjolar och klänningar kommer inte bara att minimera utseendet på celluliter, men kommer också att trimma ett par inches av din figur. Välj formslitage som är formmonterat, men ändå bekvämt att sitta ner i.