Vilket brunt hem hårfärg har längst längst?

 

Nyanser

Först och främst väljer du rätt nyans om du vill att hårfärgen ska vara längre. Rödfärgat färgämne bleknar mycket snabbt, på grund av det faktum att det röda pigmentet som används i dessa färgämnen har svårt att klamra sig på naglarna. Nyanser som auburn, rödbrun och några guldbruna kan blekna mycket snabbare än aska eller neutrala bruna. För att göra en rödbrun hårfärg längre, försök shampooing ditt hår mindre eller köpa en schampo och balsam speciellt gjord för redheads. Dessa produkter har en liten mängd pigment i dem som kan hålla din rövfärg eller rödbrun hårfärg färsk. Om du vill ha din hårfärg, bör du undvika färgämnen med röda toner och hålla fast med aska eller neutrala bruna.

Typer

Det finns tre typer hårfärg; semi- och demi-permanent och permanent. Halvvarig hårfärg är vanligtvis den billigaste typen av hårfärg, färgen varar bara i ca tre veckor. Denna typ av färgämne är mycket säkrare än permanent färg och skapar mindre skador på dina lås. Semi-permanent färgämnen är egentligen utformade för att blekna ut i din naturliga hårfärg över tiden. Detta innebär mindre underhåll och inga otäcka rötter. Om du vill ha långvarig hårfärg är semi-permanent inte vägen att gå. Demi-permanenta hårfärger är också tillfälliga, men de varar mycket längre, cirka sex veckor eller 20-28 schampon. Demi-permanent färg är också mildare färgämne, som inte innehåller ammoniak och liten peroxid. Den slutliga typen av hårfärg är permanent, vilket är den längsta längsta hårfärgen. Även om permanenta färger med röda toner kommer att blekna över tiden, kommer permanent färgämnen typiskt att vara flera veckor. Även om det är mer skadligt för håret, kräver permanenta färgämnen bara en applikation med månatliga rot-touch-ups i stället för konsekvent applikation som semi- eller demi-permanenta färgämnen. Permanent hårfärg kommer att behöva appliceras över huvudet några månader eller så för att fräscha färgen.

Varumärken

Att spendera mycket pengar betyder inte nödvändigtvis att färgen kommer att vara längre. , Har jag funnit att medelhöga hårfärgsmärken som Garnier Fructisse och Nice u0026 Easy har ett långt färgliv. Nice u0026 Easy har också en rötnödsprodukt som hjälper till att hålla dina rötter färska mellan färgämnen. Växtbaserade essenser hårfärg är också en bra mellanfärgad hårfärg som innehåller fuktgivare och luktar bra. Om du tänker på att färglägga ditt hår en brunfärg, finns det några saker du behöver tänka på. Vissa typer av brunt hårfärg kan blekna snabbare än andra, vilket kan leda till alltför stort underhåll och beröring. I följande artikel kommer jag att diskutera vilka bruna hårfärgämnen i hemmet kommer att vara den längsta.