bareMinerals Foundation

 

Identifiering

BareMinerals SPF 15 Foundation är den första i sitt slag, åtminstone i samtida tider. Till skillnad från konventionell smink, som försvårar känsliga hud- och klumpa porer, finns det inga konserveringsmedel, dofter, talk och oljor som ingår i BareMinerals Foundation. BareMinerals produkter är gjorda av 100 procent rena mineraler, utan fyllmedel eller bindemedel. pulver, det känns silkeslen mjuk på huden istället för att torka. Den exakta etiketten på produkten är 'id Bare mineraler. '

Betydelse

Medan traditionella sminkformer innehåller syntetiska och konstgjorda ingredienser som studier kopplar till sjukdomar som cancer (se Resurser), gör bareMinerals det möjligt att fortsätta använda makeup samtidigt som man lever ett hälsosamt liv. Företaget anser att grunden är tillräckligt ren för att sova i, vilket den typiska sminkbaren inte kan göra med gammaldags stiftelser om hon vill behålla sin hud fräsch. Regenererar huden när du lägger dig (se Resurser), men denna föryngringsprocess är blockerad Om den traditionella grunden inte avlägsnas ordentligt, så att de leder till svarta skott och vittkoppar så snart som nästa dag. Även om det är en ohygienisk vana att ha på sig dagens grund att veta att bara Mineral-ingredienser inte kommer att hämma huden, indikerar en stor förändring av både fält av hälsa och skönhet.

Funktioner

En lätt formel berättar baraMinerals förutom konventionella baser eller stiftelser som kan vara maskliknande och tunga på huden. BareMinerals utvecklar hudtonen med justerbar täckning, vilket hjälper bäraren att se naturligt felfri, eller nära det även om en hudproblem som rosacea är närvarande. Oavsett din hudtyp kan du bära bare mineraler. Om du har torr hud, kommer grova fläckar och linjer inte att förstoras eftersom det fortsätter som en kräm. Om du har fet hud på den andra sidan kan du förvänta dig en mer matt hud eftersom BareMinerals inte innehåller ingredienser som gör att ditt ansikte blir fet. Under alla omständigheter lägger du av fundamentet med företagets 'Mineral Veil'. Det är inte nödvändigt, men den här produkten sätter din smink och gör huden ännu mer felfri.

Överväganden

Få ut det mesta av bareMinerals SPF 15 grunden genom att lära dig hur du skapar den täckning du behöver. För lätt till medelstora täckningar, buff produkten över hela ansiktet med en pensel med avsmalnande form och ett fullt huvud av mjuka borstar. Det gör att huden kan visa sig genom stiftelsen om du har redan en relativt bra hud. Om du har stor ojämnhet i din ansikts å andra sidan, buffera produkten på huden med en mer kompakt borste. Detta ger dig en större täckning eftersom grunden läggs ner tjockare. över ditt ansikte, kontrollera om det finns mindre områden som kan använda lite extra täckning, till exempel under ögonen om det fortfarande finns märkbara mörka cirklar. Buff och blanda grunden på dessa områden med en pensel med ett litet konformigt huvud till knacka in i produktens concealerliknande egenskaper.

Varning

Medan bareMinerals SPF 15 Foundation har många fans finns det också motståndare som hävdar hudirritation. Detta beror på närvaron av vismutoxidklorid som, naturligt, orsakar klåda, utslag eller till och med akne hos vissa användare. Vismutoxidklorid är inte en nödvändig ingrediens, men det används likväl i grunden för en mjukare applikation och en glödande yta. Om du upptäcker att din hud kliar när du använder bareMinerals, prova en mineralfundament som inte innehåller vismutoxidklorid innan du helt och hållet slår ryggen på mineral smink och dess fördelar. Mineraler har använts för att måla ansiktet och kroppen sedan antiken. Men i dessa dagar av kommersiellt sålda och tillverkade kosmetika startade Bare Escentuals mineralrevolutionen. Företagets BareMinerals SPF 15 Foundation har blivit en träff med konsumenterna, vilket ledde till att andra skönhetsvarumärken skulle komma fram till sin egen mineralfundament för att behålla sina kunder. Den rörelse som Bare Escentuals började i San Francisco Bay Area har nu spridas över hela USA och till andra delar av världen.