Hårvård för förlängningsflätor

 

Hur man använder Shampoo Extension Braids

Förlängningsflätor måste tvättas regelbundet. Det kan vara en gång i veckan eller en gång varannan vecka. Det bästa sättet att rengöra dina förlängningar utan att överdriva dem och orsaka frizz är i duschen. Låt vattnet suga huvudet och använd händerna för att klämma på flätorna för att se till att de är mättade. Applicera schampo i dina händer och arbeta i en lödd. Lägg händerna på hårbotten, inte flätorna. Massage shampoo i din hårbotten där fläskpartierna är. När din hårbotten är ren, låt schampot springa ner längden på flätorna, använd fingrarna för att arbeta ner det. Det är inte nödvändigt att gnugga schampo i dina förlängningar. Skölj hela hårbotten och håret, låt vattnet sänka ner hela shampoen bort.

Syntetiska hårförlängningar behöver inte en uppföljningskonditioner, men mänskliga hårförlängningar kan dra nytta av det , så vilken typ av förlängningar har du bestämmer om du behöver balsam.

Håll förlängningar Tangle-Free

Om du har flätningsförlängningar som slutar i en säker ände, är det ganska lätt att hålla flätorna fritt från varandra. Om du har flätningsförlängningar som slutar i fritt flytande hår, måste du dock hålla dessa ändar kammade så att de inte mager och vinklar.

Innan du lägger dig, knyter du löst förlängningar tillbaka med ett elastiskt band och täcka med en silke eller satinlock eller halsduk. Du kan också fläta det lösa håret i en fläta - detta kommer ytterligare att förhindra fläckar.

På morgonen kamma genom flätor med fingrarna och använd sedan en brödkam på alla fritt flytande ändar. Om dina förlängningar är gjorda av människahår, kan du spruta lite vatten / uppblåsbara balsamblandning på dem för att göra detangling enklare.

Ta hand om hårbotten och håret

När du har flätad förlängning måste du ta hand om din hårbotten och underliggande hår. Ibland brukar flätor hårbotten känna kliande. Om det inte är dags för ett schampo, kan en sak som du försöker att lindra klåda applicera en astringent mot dina hårbottenpartier. Blötlägg bara en bomullsboll i en astringent och sätt den våta bomullsbollan var din hårbotten kliar. Följ det här med en naturlig oljespruta. Efter att du har spritat hårbotten, massera oljorna försiktigt in i den.

Du kan också spritz din förlängningsflätor med oljor. Efter sprutning, pressa försiktigt flätorna så att oljan fungerar. i håret inuti förlängningarna. Detta säkerställer att ditt naturliga hår får den fukt det behöver. När du har hårförlängningar av något slag, är det viktigt att ta hand om ditt eget hår och förlängningarna. Det gör att förlängningarna ser bra ut och ditt hår är friskt. Även om vissa kvinnor ser förlängningar flätar som en underhållsstil, tittar på dem som en stil med låg underhåll är ett bättre alternativ.