Hur kan håret växa längre?

 

Vad orsakar hårbrott?

Håret bryter inte mycket lätt. När det gör det beror det vanligtvis på faktorer som kan hjälpa eller undvikas i framtiden. Små saker betyder, även ned till den typ av hår elastiska man använder. Blåa elastiker, alltför täta band och billiga plastkammar kan haka och bryta håret, liksom syntetiska fiberborstar. Dåliga hårprodukter är en annan synder. schampon som bringar håret för drastiskt, eller produktöveranvändning, kommer att orsaka skador. Slutligen bidrar dålig kost och hälsa till håravfall. Under stressperioder förlorar människor ofta större än normala hårmängder, och människor som äter en proteinfattig diet känner ofta håret.

Längre hårlängd genom effektiva produkter

För att växa håret längre måste man göra det mesta av hårets naturliga tillväxtcykel. För att göra detta, ta hand om håret konsekvent. Använd först en mild shampoo flera gånger i veckan. För de flesta kan daglig hårvård vara för mycket, så prova varannan dag för att minimera dragning och torkning från produkten. För det andra, följ tvätta med en bra balsam. Efter sköljning, kamma från spetsarna till roten för att avlägsna och torka håret. Applicera en liten mängd fuktkräm i För att stärka och tillföra smidighet till hårskalan, effektiva, ljusa fuktighetsgivare inkluderar olivolja och kokosnötoljor. Använd sparsamt.

Hjälper håret växa längre med bra Styling

En av de största tillväxtmorderna är överstyling. torkning, platt strykning och försummelse kommer att stoppa tillväxten direkt i dess trac ks. För att växa håret längre, undvik repeterande drabbning av blåstorkning genom lufttorkning eller använd rullar och en torktumlare. Om du måste torka med en handhållenhet, försök att inte kasta och dra håret. Innan du torkar, använd ett dimetikon värmebeskydd för att minimera trauman i håraxeln och följ med en mild fuktkräm. Få håret trimmat regelbundet - beroende på texturen, en gång varje månad till var tredje månad ska göra. Trimming blir av med splittrade ändar som helt slutar hårväxten. Slutligen använd kvalitetsprodukter för att hålla hår. Det betyder tjocka, robusta belagda gummiband, kamar med rundade spetsar och borstar med naturliga penselborstar. Alla dessa steg leder till tjockare, längre hår.

Kroppsvård för längre hår

Glöm inte att ändra ditt inre spel för att växa ditt hår. En diet rik på magert protein kommer att låna friskt hår tillväxt, dricka flera glas vatten om dagen hjälper också processen. Undvik att röka, eftersom kemiska föreningar från röken sakta tränger igenom och skadar axeln. Håll ned stressnivåerna för att hjälpa tillväxtcykeln tillsammans. Om du stressas, meditera och vila ordentligt. Alla dessa steg hjälper inte bara ditt hår, utan resten av din kropp.