Hur man botar akne med tandkräm

 

1.

Att bli av med akne med tandkräm kan vara en rörig process. Ta en gammal handduk, en du inte bryr dig om att bli rörig. Lägg den över din kudde.

2.

Dra allt håret tillbaka. Du måste ta bort det från ditt ansikte. Du måste dock duscha efteråt, men det är bäst att inte göra för mycket av en röra.

3. När du vänder mot en spegel, sprida en måttligt tjockt lager av tandkräm över ansiktet. Var försiktig med ögon och näsborreområde. Det kommer att brinna lite, särskilt första gången. Alla områden med massor av finnar kan behöva ett andra lager.

4.

Det finns två alternativ efter första ansökan. Om du kan, sova hela natten med tandkräm på, därmed behovet av den gamla handduken. Det kommer att vara rörigt och inte roligt, och tandkrämen kommer att dra åt över natten. Gör bara om du har ett allvarligt fall av akne. Annars lämnar tandkräm i en timme.

5.

Repetera detta en eller två gånger i veckan. Tandkräm kommer att torka ut din hud, så gör det inte ofta.

Tips och varningar

  • Var beredd på röra. < / li>
  • Var försiktig med ögon och näsborrar, tandkrämbrännskador.
  • Se till att du använder tandkräm och inte en gel.
  • Gör bara detta en gång till två gånger i veckan.
  • Oavsett om du hänvisar till det som zits, blackheads, whiteheads, finnar eller akne, det kan förstöra din självkänsla. Behandling av akne med tandkräm är enkelt och lätt att göra.