Hur man dekorerar locket på en smink kompakt

 

1.

Häng ett hängande fram. Du kan köpa ett hängsmycke som du älskar för under $4 på smyckeskapande delen av en hantverksbutik. När du kommer hem hemma noga av slingan på toppen av den med ett par trådskärare. Ta en liten mängd klibbig lim och lägg den på undersidan av hänget och fäst det på omslaget på din smink kompakt.

2.

Applicera några rhinestones. Du kan få ett paket av rhinestones i någon hantverksbutik, eller till och med på en apotek, och använd lite lim för att applicera dem på ditt kompakta lock i vilket mönster du vill ha. Du kan personifiera det genom att skriva ditt namn eller initialer.

3.

Måla det. Detta är något dyrare än de andra alternativen om du inte redan har olika färger av färg hemma. Måla en design eller ett mönster på omslaget och lägg sedan ett förseglingsskydd, till exempel Mod Podge, över det så att det inte slits av.

4.

Applicera inspirerande ord. Ta några tidningar och klippa ut några ord som inspirerar dig. Applicera en mycket liten mängd decoupage sealer på baksidan av papperet och fäst det sedan på kompaktkåpan. Applicera det försiktigt och planera det så att det inte finns några rynkor i papperet. Efter det torkar, applicera en annan förseglingsfolie över pappersremsorna så att de inte kommer att krulla eller falla av.

5.

Fäst några fauxfjädrar. Du hittar dem i någon hantverksbutik. De kommer i olika typer och färger, inklusive neon, påfågel och svart, så att du enkelt kan anpassa den till din smak. Få fjädrar som passar på kompaktet och inte hänga av det eftersom de kan få dra av eller fastna på någonting. Lim på fjädrarna med klibbig lim eller decoupage sealer.

Tips och varningar

  • Se till att du först lägger ut dina föremål på kompaktet för att se till att att du gillar hur det ser ut innan du klistrar på det. När du har limt på den, har du svårt att ta bort den.
  • Makeup-kompakta lock är ofta vanliga. Med tanke på hur ofta du tar ut din kompakt för att applicera pulver eller för att kontrollera ditt utseende i spegeln, kanske du vill göra din kompakta personlig och vacker att titta på. Glöm dig att spendera mycket pengar och köpa det. Här är några sätt att du enkelt kan dekorera omslaget på sminken kompakt dig och anpassa den till din smak och preferens.