Hur man får riktiga guldsmycken att sälja

 

Få riktiga guldsmycken att sälja

1.

Även om online-auktioner har blivit mer populära, ökade priser under åren är de fortfarande ett bra ställe att få riktiga guldsmycken att sälja. Leta efter kategorier som 'bulk' och 'grossist' för att hitta bra erbjudanden, och glöm inte att besöka mindre kända auktionsplatser och branschspecifika webbplatser, som förvaringsaffärer och offentliga överskottsauktioner. Besök avsnittet Ytterligare resurser för att hitta Några bra online-auktionsplatser. När du köper från online-auktioner, var noga med att granska säljarens rykte grundligt. Också, hålla koll på det nuvarande priset på guld och fråga säljaren att klargöra antalet gram guld som ingår i auktionen.

2.

Försäljning av guld blir populärare, men många tycker inte om tanken på att hantera pantmäklare eller avlägsna företag. Inbjudande vänner, släktingar och bekanta till en nyckelparty att sälja sina guld kan vara en rolig väg för dem att få lite pengar ur sina gamla smycken och ett enkelt sätt för dig att få riktiga guldsmycken att sälja. Ha en gramskala till hands för att väga smycken. Känn det löpande priset på guld och beräkna hur mycket vinst du vill göra innan du köper. Till exempel, om priset på guld är 26 dollar per gram, köp guldet på 20 dollar per gram för en vinst på 6 dollar per gram. Det är upp till dig vilket pris du erbjuder, men kom ihåg att vara rättvis och uppe. Bygg också in en kudde om guldet plötsligt sjunker och du kan inte vänta tills det stiger igen för att sälja. I vissa fall kan priset du erbjuder för en guldsmycken bero på tillverkning, ålder och design av stycket i stället för dess vikt. Det viktiga är att erbjuda ett pris som är rättvist men ändå låter dig göra en vinst.

3.

Besök försäljning av fastigheter. Försäljning av försäljning är en av de bästa platserna att köpa äkta guld smycken att sälja. Beroende på försäljningen kan du få ett stort antal smycken till ett fantastiskt pris. Nackdelen med fastighetsförsäljningen är att det ibland är svårt att korrekt undersöka smycken innan du köper, och ibland måste du köpa saker du inte vill ha som ingår i många smycken du vill ha. Sammantaget erbjuder estate sales bra erbjudanden på äkta guldsmycken som du kan vända dig om och sälja för en bra vinst. Kolla nedan för en webbplats som listar fastighetsförsäljning över hela landet, eller kolla din lokala tidning för att hitta närliggande fastighetsförsäljning .

Tillverkare som säljer till grossistpriser är den bästa regelbundna källan för att få riktiga guldsmycken att sälja. Nackdelen är att många kräver en affärslicens och har minsta beställningskrav. Om du kan uppfylla sina krav, är de dock en bra källa till guld smycken för återförsäljning. Att hitta direkta källor till guldsmycken kan vara svårt. En internetsökning resulterar ofta i sidor av detaljhandeln guldsmedelsaffärer som hävdar att de erbjuder grossistpriser. Det bästa sättet att hitta verkliga grossisthandlare är att besöka mässor. En lista över guld smycken återförsäljare finns i Tucson, Ariz., Show Guide, som är en guide till en av de största pärla, mineral och smycken visar i världen. Kolla nedan för en länk till Tucson Show Guide.

Tips och varningar

  • Lär dig så mycket du kan om att köpa och sälja guldsmycken innan du gör ditt första köp. Ju mer du vet desto lättare blir det att bestämma hur mycket du vill erbjuda för ett visst stycke.
  • Vet hur mycket du kan sälja en guldsmycken för innan du köper den. Ett vanligt misstag som många nya företagare gör är att inte veta det verkliga värdet av guldsmycken och att betala för mycket för vissa delar.
  • Det är lätt att hitta guld smycken att köpa, men när det gäller att hitta guld smycken att sälja, kan sökningen bli mycket svårare. För att sälja guld smycken och göra en vinst, måste du hitta den på ett exceptionellt lågt pris, eller köp det grossist.Här är hur man får riktiga guld smycken att sälja.