Hur man förbereder sig för din första tatuering

 

1.

Gör dina läxor. När du ser någon med en tatuering som du gillar, fråga dem vem gjorde det, skulle de gå tillbaka till samma person, etc. När du har en lista med artister, börja undersöka dem. Kolla in deras konstverk antingen online eller i sina affärer. Ta reda på hur länge de har tatuerat. Är de till hjälp för att vägleda dig mot en bild du kan leva med? Gör de förslag på placering och färg? Det ultimata beslutet är alltid din, men de borde ha en bra bild av vad som fungerar och vad gör det inte? Har de en fullbokningsbok? Det är en bra indikation på en stor tatueringskonstnär.

2.

Hitta bilder som vädjar till dig. Samla upp till 10 bilder eller bilder som du känner kommer att kommunicera din idé till konstnären. Han eller hon borde kunna ta 5 minuter att diskutera det med dig. Var beredd att lämna bilder så att konstnären kan göra skisser för dig. Jag rekommenderar inte att du får din första tatuering på en del av kroppen som är mycket känslig eller benaktig. Du kan alltid få mer tatueringar senare, när du väl vet vad du kan förvänta dig.

3.

Gör ett möte. Försök hitta en dag som du kan koppla av efter det är över. Det här är en stor sak, och du vill inte känna dig rusad eller pressad att gå fort. Det kommer bara att äventyra tatueringen.

4.

Drick inte alkohol för att minst en dag eller två före din tidpunkt. Alkohol töjer ditt blod. Du kommer att blöda lite och varför gör det värre?

5.

Ät frukost och / eller lunch på dagen för ditt möte. Det är OK att äta lätt, men du borde äta något. Ta också med dig något som är sött. Ibland känner människor sig som om de kan passera och en kort paus med ett sugerat mellanmål återställ dem tillräckligt för att fortsätta.

6.

Slutligen! Det ögonblick du har väntat och väntat! Du har godkänt skissen, och konstnären har gjort stencilen. Ta en stund att bestämma om placeringen en gång för alla. Om det finns något du tycker är det inte rätt, nu är den sista möjligheten att tala upp.

7.

Konstnären är redo att börja. Utrustningen är på .... du kan höra buzz! Vad kommer det att känna? Alla har en något annorlunda åsikt. tatuering kändes som ett tunt blad skivade på min hud. Efter ca 10 minuter började min hud bli lite död och det var mycket lättare. När det var över, ungefär en timme senare ville jag att han skulle fortsätta! Jag vet att det låter galet, men det är sant.

8.

Som jag sa kan de första 10 minuterna vara ganska tuffa. Det kommer vara svårt att inte flinka bort från nålen. Fokusera på din andning. Andas långsamt och stadigt, och försök att tänka dig någon annanstans. När din hud blir lite bedövad, blir det enkelt att chatta om du vill.

9.

Voila! Det är klart! Kontrollera din nya bläck för första gången! Var uppmärksam på instruktionerna. Du måste ta hand om din nya tatuering 2-3 gånger per dag i ungefär en vecka medan det läker.

Så du har bestämt dig för att få din första tatuering! Nu vad? Jag ska gå dig igenom grunderna. Det är verkligen inget att oroa sig för!