Hur man gör tråd keltiska smycken

 

1.

Välj vilken typ av smycken du vill göra. Halsband, armband, ringar, örhängen eller hängen är alla ganska vanliga bitar.

2.

Välj en design för smycken du vill göra. Detta kan vara lika enkelt som att söka Celtic smycken på nätet eller så komplicerat som att designa din egen. Glöm inte att välja en symbol som säger vad du vill uttrycka.

3.

Planera designen. Mönster kan köpas eller du kan skriva ut din egen design på papper.

4.

Välj vilken typ av tråd du vill göra smycken från. Den billigaste ledningen som används för att tillverka smycken är koppartråd. Detta finns på en lokal en annan tråd som ofta används för sina olika färger är belagd tråd. Detta är en tråd som är belagd med emalj för att ge en mängd olika färger. inkluderar sterling silver, fint silver, guldfyllt och guldtråd.

5.

Välj trådmätaren noggrant. Mätaren av tråd hänvisar till hur tjock eller tung tråden är Halsband och örhängen är vanligtvis gjorda av en högre gauge medan ringar, armband och hängen är bättre gjorda av en lägre mätare.

6.

Mäta ledningens längd för dina önskade smycken stycke. Kom ihåg att lägga till en kupa tjuv till din uppskattning. Detta säkerställer att du kommer att vara okej när du utformar den.

7.

Försiktigt vind och forma din tråd i den design du har valt med hjälp av din lilla tang. Design kan skapas genom att använda en jig eller genom att använda fasta föremål som en penna eller ett litet träblock för att skapa ett mer likformigt utseende.

8.

Fäst dina bitar ihop med metallklämmor som behövs.

Tips och varningar

  • Att använda fasta föremål för att linda in tråden, t.ex. en penn eller ett träblock, kan bidra till att skapa mer likformiga resultat.
  • Smyckenjiggar finns också i stora hantverksbutiker och online.
  • Öva dina första smycken med billigare tråd innan du går vidare till dyrare tråd.
  • / li>
  • Tänk på att metallverktyg kan lämna märken på belagd tråd.
  • Keltiska smycken, som klassiska som det är vackert, skapades som en hyllning till naturen av keltiska hantverkare för länge sedan. Källorna implanterade sina knutar i sina svärd och sköldar med guld, silver och brons. De skapade också smycken för att pryda sina kläder och kropp. Eftersom det inte fanns något inspelat språk vid den tiden var symboliken ett sätt för en generation att skicka historia ner till nästa generation. Att lära mer om Celt symbolism och skapa egna Celtic smycken för att uttrycka dig själv kan vara roligt och ganska enkelt. Du kan skapa en skatt för dig själv, för en älskad eller för vinst genom att använda de enkla stegen nedan.