Hur man handlar tillbaka till skolan på Hottopic

 

1.

Spara upp tillräckligt med pengar för din garderob. En grundläggande garderob, förutsatt att du inte redan har något du behöver, kommer att kräva minst $500. Det här inkluderar kläder, smycken, grundläggande smink, skor och olika tillbehör. Du behöver nog mer än det, men det borde räcker för att komma igång.

Anmäl dig på Hottopics webbplats (se Ytterligare resurser) och gå med på webbplatsens nyhetsbrev. Titta på e-post för ett brev någon gång i Augusti säger att försäljningen av skolan går på. Det här är den bästa tiden att handla. Hottopiska kläder kan vara dyrare än andra butiker, så du vill utnyttja besparingar och clearingförsäljning.

3.

Gå till affären så att du kan prova allt på personligt sätt. Du kan köpa dina tillbehör senare online. Du vill se till att kläderna du vill ha passar bra och se bra ut på dig innan du köper dem. Försök med vad du vill, men du vill lämna butiken med dessa föremål: 2 par byxor, 2 par capris eller shorts, 5 t-shirts, 2 monterade skjortor och 1 jacka.

4.

Gå till olika rabattbutiker och handla resten av din garderob, strumpor, skor och några billiga blå jeans. Om du vill ha Hottopic byxor varje dag, behöver du mycket mer pengar eftersom medelpriset för ett par går runt $50.

5.

Gå online till Hottopic ' s hemsida och plocka ut dina tillbehör. Grunderna för smink inkluderar ögonskugga, någon form av kroppsglitter och hårfärg om du vill ha en förändring i hårfärgen. Du kommer antagligen vilja köpa många armband och några halsband. Svarta armband går bra med allt och de håller länge. Överväg att köpa skolmaterial och en ryggsäck eller en stor handväska.

Tips och varningar

  • Köp grunderna till att börja med och lägg till i din samling som året går vidare.
  • Se till att fråga om sina rabattkort. $10 du köper får du en frimärke. Spara upp tillräckligt med frimärken, och du får 15 procent av ditt nästa köp.
  • Kom ihåg att vädret blir ganska kallt när semestern går på, så lägg upp byxor.
  • Glöm inte när du handlar online måste du betala frakt också.
  • Klar för en garderobbyte? Byt upp din stil och köp din klädsel på Hottopic. Oavsett om du är på väg till gymnasiet eller börjar ett nytt år på college, finns det något för alla.