Hur man hittar läderunderkläder i Storbritannien

 

1.

Om du är lite nervös när du handlar underkläder i en butik kanske du vill kolla in några av de många webbplatser som erbjuder underkläder med vildaste stilar. Vissa är baserade i Storbritannien, medan andra kommer från fläckar runt om i världen. Läderunderkläder är känd för sin vildare sida, så du kan inte hitta den i alla butiker. Webbsidor erbjuder ett större urval.

2.

Välj vilken stil av läder du vill ha Vill du ha hardcore läder och kedjor, som de som finns i S u0026 M-butikerna? StrictlyLeather är en webbsida i Storbritannien som kan hjälpa dig att hitta alla läder- och fetischkläder du vill ha, inklusive att installera fängelsehålor med läderhållare.

3. Välj en återförsäljare du känner dig bekväm med att beställa från. En säker server är viktig om du beställer online. Webbplatser som 24-timmarsunderkläder erbjuder läder som är mindre hardcore och lättare att bära för nybörjaren, allt från bustiers till herrväskor och kvinnors underkläder och bras. Denna sida erbjuder frakt till hela Storbritannien, inklusive Skottland, Wales och Kanalöarna.

4.

Gå in i en butik, om du är nära en. Även om det här kan vara lite obehagligt, finns det många olika typer av underkläderbutiker i Storbritannien, och inte alla butiker som bära läder skulle anses vara 'vuxna butiker'. Lokala affärer som CheekyMartini i Tyne and Wear och många andra platser runt England erbjuder märken som Allure Leather underkläder och kan hjälpa till med montering.

5.

Beställ några kataloger så att du kan få mer av en känsla för vad som finns tillgängligt på utskriften. Jamin 'Leather (baserat i USA, beställer en katalog på http://www.jaminleather.com) erbjuder en tryckkatalog med herrunderkläder, och de kan skickas internationellt.

Tips och varningar

  • Kom ihåg att underkläder inte kan returneras. Det är viktigt att veta att din läderunderkläder passar och att du blir nöjd med ditt val . Noggranna mätningar och shopping bör hjälpa.
  • Specialunderkläder är en växande trend, men beroende på var du bor i världen kan det vara svårt att hitta. Lyckligtvis, om du försöker räkna ut hur man hittar läderunderkläder i Storbritannien har den här artikeln tagits med dig.