Hur man klär sig för att se smal ut

 

1.

Klä i en färg från topp till tå. När du klär dig i en färg från topp till tå är ögonen mer fokuserade på den vertikala kolonnen av färg än bredden på figurproportionerna. Detta kommer att skapa ett bantningsutseende och kallas monokromatisk dressing.

2.

Använd mörka och neutrala färger. Undvik att bära ljusa och ljusa färger och hålla fast vid dressing i mörka och neutrala färger. De ljusare och ljusare färgerna tycks föras fram mot dig och skapa volym. Undvik att skapa mer volym i ditt utseende, så håll fast i de mörka och neutrala färgerna.

3.

Undvik för snäva kläder. Använd kläder som passar och smickrar din figur, inte kläder som uppmärksammar de felaktiga platserna. Du kommer att vara mer bekväm och inte så självmedveten i kläder som passar.

4.

Välj tillbehör som smickrar din figur. Undvik stora bälten om din mage är ett problemområde eftersom det stora bältet kommer att dra uppmärksamheten på din mage. Undvik korta halsband om du har en dubbel haka eftersom det kommer att uppmärksamma din haka. Längre halsband kommer att vara smickrande. Leta efter tillbehör som smickrar din figur och gör inte uppmärksamheten på problemområden.

5.

Skapa en skiktad look. Välj en jacka, tröja eller väst till lager över din blus eller skjorta och skapa en smalare look. Undvik en kortare jacka och välj en jacka som är höftlängd eller längre. Om du väljer att bära en jacka, var noga med att bära den utan knäppning så att en vertikal linje vid torso skapas, vilket resulterar i en smalare look.

Bär hälskor . Med kjolar eller klänningsbyxor ska du ha minst en litenhälsad sko. Ju högre hälen är på en sko, desto smalare kommer du att se.

7.

Behåll en positiv attityd. Fokusera på de positiva egenskaperna du har, till exempel ditt leende, ögon, ben, hår och så vidare. Målet är att klä sig för att se smal ut, fokusera på det positiva och täcka upp det negativa. Fortsätt att äta hälsosamt och träna regelbundet och lär dig att älska din kropp som den är.

Tips och varningar

  • Ha en jacka över blusar eller toppar till skapa en mer slankande effekt. Håll jackan knäppt för att skapa en smalare look.
  • Undvik underkläder som klumpar eller gräver in i huden, t.ex. bröstband som är för snäva och nypa rullar i huden.
  • Varje kvinna vill se sitt bästa, men det är så sällsynta kvinnor som är helt nöjda med sin kropp. Om du är överviktig eller känner sig obekväm om din vikt, kan dressing att se smal hjälpa dig att känna dig bättre om dig själv. Använd dessa användbara tips om hur man klär sig för att se smal ut.