Hur man klipper håret med hjälp av Bobby Pins

 

Ta en tjock hårsträng nära framsidan av ditt ansikte och dra ut det och borta från hårbotten.

2.

Rulla håret tillbaka, plocka upp strängar när du reser mot baksidan av ditt huvud. Håll rullan något lös. Om håret rullas för hårt, kan det krulla eller orsaka obehag.

3.

Öppna en bobby-stift och skjut den sedan i hårets ände och gå in mot ditt ansikte så

Repetera steg 1 till 3 tills det hår du vill rullas och klippas tillbaka med bobby-pinnar.

Criss-Cross

1.

Dra tillbaka önskad sträng eller hårsektion tills det ser ut som du vill.

2.

Snurra änden av hårsektionen något för att rulla håret ihop. Detta kommer att hålla sektionen stabilare när den sitter fast.

3.

Öppna bobby-stiftet och dra det på en diagonal över hårets ände så att den krympta sidan går under och den raka sidan är högst upp.

4. Skjut en andra bobby-stift på motsatt diagonal på samma sätt, korsa den över den första bobby-stiftet . Detta skapar mer håll och ger din stil ett intressant utseende.

Twisted Bun

1.

Dra ditt hår tillbaka och vrid det i en tight roll. /p>

2.

Håll håret upp och börja linda det i en spole och linda det runt sig tills du skapar en vridd bulle.

3.

Stick en stängd bobbystift genom toppen av bunten och ut sidan. Bobby-stiftet ska se ut som att det är skråtande på ditt hår.

4. Skjut bobby-stiftet framåt så att det rör din hårbotten och klistra sedan i slutet av bobbybenet under bulle. Skjut bobbybenet genom håret så att det försvinner i bunten.

5.

Upprepa steg 3 och 4 runt bunens ändar för att hålla den på plats. < / p> Bobby stiften är grundläggande hårstyling tillbehör som ofta används när du skapar up-dos eller sopa din smäll bort från ditt ansikte. Även om bobbynålarna är små, håller deras krympade design även det tjockaste håret på plats. De flesta behöver mer än en bobbystift för att klippa håret på plats. När du klipper håret med hjälp av bobbynålar, finns det några olika tekniker som använder minsta antal stift och håller ditt hår från 'överbeläggning'.