Hur man köper Crotchless G-String Thongs

 

Hur man köper Crotchless G-String Thongs

1.

Om du är på en budget, handla Internet till billiga G-strängar. Här hittar du en överflöd av underkläder, kostym och sexbutiker där du kan köpa dina stygga små bitar. Letar du efter ett rött spetsnummer med en liten svart båge? Vad sägs om en G-sträng med gnistrande juvel? Prova kryddig underkläder för ett bra urval. En annan bra webbplats är WickedTemptations.com. Butiken har till och med en köpareklubb. Anmäl dig och du får e-post för försäljning och specialerbjudanden.

2.

Om du letar efter dyrare kvalitet G-strängar, pröva bortskämd Passions Fine Underkläder online. Urvalet av sexiga, krötslösa G-strängar och strängar är avsett att göra dig goo-goo eyed. Den här webbplatsen har fina lacy, fjäderiga, silkeslen och gnistrande skarpa slipsar från $10 och uppåt. Om du aldrig visste skarpa trådar kan se ut som konstverk, tänk på igen. Dessutom har butiken en underkläder i månadsklubben. Du kan ge gåvan av Crotchless G-strängar året runt.

3 .

Köp gamla standbys som Victoria's Secret eller Frederick's Hollywood. Om du besöker affären får du extra bonus att du har en underkläder specialist som vägleder dig genom ditt köp. Eller du kan besöka någon av butikerna online. En sökning efter 'crotchless' på Frederick's of Hollywood online returnerar två sidor av tråder och trosor. Se även i telefonboken för din lokala vuxna butik. Någonstans, inbäddad mellan de vuxna leksakerna och videon, är du bunden att hitta några skarpa Crotchless G-strängar. Även om du inte kan, kan butiken speciellt beställa ett par för dig.

4.

Bjud på dina fantasi trosor. EBay, av alla ställen, har en bra urval av Crotchless G-strängar. Här hittar du lacy, polka-prickat, mesh och en annan design du kan tänka dig. Ingenting är mer spännande än att hitta ett par du gillar, och sedan vinna dem i en auktion. Tänk bara på de fnittrar du får när du tar emot ett e-postmeddelande från eBay och gratulerar dig till att vinna dina Crotchless G-strängar. Det är ovärderligt.

Att köpa en Crotchless G-sträng kommer sannolikt att vara en upplevelse som du aldrig kommer glömma. Ingen annan klädesartikel är så suggestiv och menad för en sak och en sak bara. Med det i åtanke, löst dig och ha kul. enkla. Att välja vilken du vill är lite mer utmanande. Dessa sexiga nummer finns i en mängd olika färger, stilar och material från lacy till läder, vinyl och, oexplicerbart. Läs vidare för att lära dig hur man köper crotchless G-strängar och ha kul att göra det.