Hur man köper Kvinnors vandringsskor

 

1.

Har dina fötter professionellt uppmätta. Nästan alla skoaffärer kommer att kunna mäta dina fötter korrekt. Du kan också få dina fötter att mäta i utomhusaffärer som säljer kvinnors vandringsskor. Du vill se till att du är korrekt storlek innan du investerar i vandringsskor.

2.

Bestäm Den typ av vandringsskor som du behöver. I allmänhet finns vandringsstövlar tillgängliga i lätta, medelstora och tunga vikter. Lätta vandringsstövlar ger minst stöd, men är mest flexibla. erbjuda mest stöd, men minst flexibilitet. Om du kommer att använda dina stövlar, främst för korta vandringar, välj lätta stövlar. Om du förutser långa vandringar där du har en tung pack är tunga stövlar ditt bästa vad.

3.

Tänk på olika materialval. De flesta kvinnors vandringsskor är tillgängliga i antingen äkta läder eller syntetmaterial. Skinnet sträcker sig och anpassas till din fot mer än andra material kommer, men syntetiska material erbjuder fina fuktgivande egenskaper. All-leather vandringsskor har en tendens att vara mycket hållbar.

4.

Prova på olika märken med vandringsskor. Det kan hända att vissa märken passar dig annorlunda än andra. Medan du kan köpa kvinnans vandringsskor online , är det klokt att gå in i en traditionell butik så att du kan prova på många olika typer av stövlar.

5.

Ha på dig strumporna som du kommer att ha på dig när du försöker kängor. Tjockleken på dina strumpor kan på allvar drabba stövlens passform och vandringsstrumpor är tjockare än de flesta.

6.

Handla för kvinnors vandringsskor på sen eftermiddag. Dina fötter blir de svullna på eftermiddagen eftersom du redan har gått på dem hela dagen. Eftersom dina fötter svuller något medan du vandrar, vill du ha dem så här när du försöker på stövlar.

7 .

Ta med dig ditt paket för att prova på stövlar. Se till att den är fylld med den maximala vikt du ska bära under vandring. När du har stövlar på håller du packet och går ett tag i Stövlar. Se hur de känner med denna vikt.

8.

Utvärdera stövlarnas passform. De ska passa snyggt mot fötterna, men borde inte känna sig täta alls. Som regel är vandringsskor inte lika bekväma som löparskor, men du borde inte känna något obehag. Om du känner att du klämmer eller klämmer, är stövlarna inte rätt passform.

9.

Gå upp och ner en lutning när du försöker på stövlar. Eftersom du kommer att gå upp och ner många kullar på dina vandringar, vill du se hur stövlarna känner på olika lutningar.

10.

Jämför priser mellan några olika utomhus butiker för att få det bästa. Om du redan vet exakt typ och storlek stövlar du vill kan du handla online för att få några bra priser.

Tips och varningar

  • Vattentäta dina stövlar innan de vandrar i dem om de inte redan är.
  • Undvik att shoppa på vandringsskor på morgonen när dina fötter är så små som de.
  • Vandringsskor är viktiga om du planerar att spendera mycket tid på spåren. Medan vanliga löparskor ger ett adekvat skydd för vandringsleder, är vandringsstövlarna mycket robusta, vilket möjliggör ojämn terräng med utmanande vandringar. När du har på dig vandringsskor, kan du hitta färre blåsor, mindre ankelsmärta och dina fötter bara runt om i munnen. Kvinnans vandringsskor är utformade med en kvinnas fot i åtanke. Du måste se till att din kvinnors vandringsskor passar ordentligt och är korrekt konstruerade.