Hur man köper Silpada Smycken

 

1.

Besök Silpada hemsida (se länken nedan) och klicka på 'Se Silpada Smycken.' Härifrån kan du klicka genom en teaserrulle av sina underbara smycken.

2.

Klicka på 'Hitta en representant'. Alla Silpada smycken säljs genom direktförsäljning, vilket betyder att det är som Avon - du måste köpa hos en representant. Fyll i onlineformuläret och du skickas vidare till en representant.

3 .

Ta emot katalogen från representanten. Företaget designar nya smycken om en gång i säsongen, så valet gränsar till oändliga. Ta din tid och markera stil, färg, storlek och viktigast av stilnumret.

4.

Kontakta din representant och lägg din order. Silpada är väldigt snabb med frakt, så det blev inte länge innan du njuter av stil.

5.

Tänk på värd. När du får dina smycken (lita på mig, det är underbart) kommer du att bli kär i det. För att finansiera fler smycken, överväga att vara värd för en hemma-fest. Värden får en procentandel av den totala försäljningen i merchandise kredit!

Tips och varningar

  • Silpada har så många saker, ibland är deras kataloger lite rotiga, och det är lätt att missa de bästa bitarna! Ta din tid igenom det.
  • Silpada är ett framträdande smyckenmärke. Det började uteslutande på in-house fester och har intressanta, ursprungliga smycken som är roliga, funky och vackra. Deras hantverk är fantastiskt, och bitarna är säkra på att locka en komplimang var du än bär dem.