Hur man lägger volym till limp hår

 

1.

Shampoo och sätt håret som vanligt. Då lätt handduk torr. (Använd ett klargörande schampo en gång i veckan för att hjälpa till att rensa produktets uppbyggnad i håret. Det kommer också att göra det ser mer hälsosamt, glänsande och fullt ut.)

2.

Applicera en liten mängd av volymiserande mousse till handflatan. Många läkemedelsbutiker som fyller mousser fungerar bra och kostar bara en bråkdel av varuhusens märken. Å andra sidan, svepa fingertopparna lätt över moussen så att du får mer kontroll över var din mousse kommer att appliceras.

* Försök att begränsa applikationen till bara rotområdet.

< p> 3.

Gnugga fingertopparna genom hårets rötter och upprepa processen tills mousse fördelas jämnt över rötterna i ditt hår.

4.

Använd en handhållen hårtork, vänd håret upp och ner och torka, fokusera på rötter, torka. Stil sedan som vanligt. Ditt hår kommer att ha mer fyllighet med kombinationen av volymiserande mousse och upp-ned-ner torkningsprocessen. Var noga med att begränsa antalet hårstylprodukter till bara en eller två för bästa resultat.

Tips och varningar

  • För stora frisyrer, undvik att använda många stylingprodukter som kommer att väga ner håret, vilket gör det mer lunt och tråkigt.
  • Var försiktig när du använder hårtork.
  • Ibland är den typ av hårdag som du har kan ställa ditt humör för resten av dagen eller kvällen. När du ser bra ut, mår du bra. Tunt, löst hår kan betyda fler hattdagar som kan bli ganska tråkiga. lösningen är inte så svår som du tror. Lätta och prisvärda lösningar ligger bara 4 steg bort.