Hur man reparerar en hair straightener

 

Så här reparerar du en Hair Straightener

1.

Diagnosera källa till problemet med ditt hårrätare. Om metallplattorna blir varma men inte heta när de upphettas, kan de behöva rengöras.

2.

Ta bort metallplattorna med skruvmejseln för att skruva loss skruvarna dem på plats.

3.

Dampa tvättduken i vatten och använd den fuktiga tvättduken för att rengöra plattorna och området under dem på rätverktyget.

p> 4.

Sätt tillbaka plattorna och sätt i rätaren för att se om rengöringen åtgärdar problemet.

5.

Kontrollera din garanti om Problemet är inte löst, eller om plattorna aldrig upphettas till att börja med. Det kan hända att du har problem med strömkällan om rengöring inte reparerar rätaren, i vilket fall du borde ringa till tillverkaren, diskutera problemet med dem, packa om rätaren och skicka den tillsammans med garantin och inköpsbeviset till tillverkaren.

Tips och varningar

  • Skicka paketet med en signaturtjänst om du måste betala in på din garanti. Detta kommer att fungera som ett bevis på att det skickas om ditt paket går vilse under transport.
  • Förutom att rengöra det, försök inte reparera enheten själv. Att skada produkten när du försöker fixa det kan leda till att din garanti blir ogiltig.
  • Hair straighteners är innovativa skönhetsverktyg som ger dig perfekt, glänsande och frizz-fritt rakt hår. Att hitta den perfekta hårrätaren som fungerar bäst på ditt hår är ganska bra, så när det här hårrätet blir skadat och slutar fungera kan det vara ganska nödande och lämna dig desperat. Vissa problem med hårrätare kan repareras själv, medan andra är mer tekniska eller reparerbara endast av en professionell.