Hur man ser bra ut på under 5 minuter

 

1.

Ansök grunden. Men bara tillämpa det på viktiga områden - inte till hela ansiktet. Vår hud behöver andas och verkligen om det inte finns några fläckar, varför gömma det? Eventuella röda områden gäller fundament.

2.

Applicera concealer på fläckar. Använd fingertopparna för att applicera ovanpå fundamentet. Applicera under med gnugga grunden borta. Du kommer att få mer täckning som appliceras ovanpå fundamentet.

3.

Applicera Pulver på områden av fundament i cirkulär mode. Applicera i cirkulär mode kommer att blanda pulvret med Stiftelsen lättare. Tryck inte för hårt dock. Lätt men snabbt slag.

4.

Dab creme blush med fingertopparna. Om du har torr hud är det viktigt att använda så många cremebaserade produkter som möjligt. De kommer att hydrera din hud mer och leda till ett mindre fläckigt utseende. Om din hud är oljigare använd sedan fler pulverbaserade produkter för att suga upp de överflödiga oljorna. Doppa på rodret på dina kinder för att få ett naturligt spolat utseende .

Högt ansikte med bronzer. Bronzer ska INTE göra dig ser 'garvad'. Den är inte avsedd att användas över hela ansiktet. Skär ut kindben genom att applicera Det är en del av pannan i näsan, i mitten av pannan och längs din käft och hak för en hälsosam glöd. Använd så lite som möjligt!

p> Applicera skimrande creme ögonskugga på lock. En skimrande ögonskugga i varm färg som guld eller brons kommer att lägga lite liv i ditt ansikte och göra din hud se mindre dåsig. Speciellt under vintermånaderna. Det kommer också att göra dina ögon ser ut ljusare och mer levande.

Ljusrosa läppstift och gyllene glittrande läppglans. Med fingertoppar, gör du en medium till ljusrosa läppstift llow med en guldglans på de fulaste delarna av läpparna. Glansen med det gyllene pigmentet kommer att göra dina läppar fylligare och mer hydratiserade medan den rosa tonen ger den en naturlig färg som matchar de andra tonernas naturliga nyanser.

p> Applicera svart mascara. Långa lyxiga ögonfransar gör ögonen snyggare och sexigare.

Tips och varningar

  • Håll dina pannor välskötta. Du kommer bli förvånad över hur mycket ditt ansikte kommer att se, väl hålls ögonbrynen. Det kommer att få dig att se polerat och snyggt. Samma sak för något annat ömt ansiktshår som haka eller övre läpp.
  • Invest Det är värt att investera i en skulpterad coif av en begåvad frisör.
  • Se till att fuktas innan du gör smink. Din hud kan se tråkig eller fläckig utan den. Hydratiserad hud kommer att se snabbare och yngre ut.
  • Få en full 8 timmars sömn. Välviljade människor ser bättre ut än partidjur.
  • Använd ett ögonskydd för att minska mörka cirklar och puffiness. Leta efter ingredienser som koffein, vitamin K.
  • Köp aldrig över disken smink! Det är värt att investera i kosmetika av god kvalitet. De flesta sminkräknare anpassar färger och paletter till din hudfärg och säsongens färger. Du kan prova innan du köper!
  • Ser bra ut på flugan är lätt - med några viktiga steg. Vi kvinnor brukar primpa och preena i timmar framför spegeln - men om du är kort i tid här är det du behöver veta. Det kan verka som en hel del steg, men när du har det nere går det mycket snabbt.