Hur man ser underbar ut

 

1.

Först och främst, om du vill realistiskt anses vara vacker måste du träna! Behåll den bästa formen du kan vara i. Övning kommer i alla former och alla har sina fördelar, men min personliga rekommendation skulle vara att gå med i ett gym om du inte redan har det. Att gå med i ett gym ger dig tillgång till all sorts utrustning. minuter av cardio (elliptisk, löpband, cyklar, trappklättrar, etc.) varje dag är inte bara hälsosam men kommer att bidra till din skönhet! Det kommer att hjälpa din figur, din hållning och din självkänsla. , kommer du att vilja behålla en hälsosam kost. Frukt, grönsaker och proteiner är ett måste. Undvik snabbmat till varje pris!

2.

Håll ett rent skärt utseende alls testa regelbundet dig själv med manikyr, pedikyr och ansiktsbehandlingar. Se till att du vaxer dina ögonbryn regelbundet. Rök inte eller överge alkohol. Detta är inte bara ohälsosamt men kommer att göra din hud ser hemsk ut.

3.

Var uppmärksam på din hud! Det vi syftar till här är en felfri hud. Förutom dina vanliga ansiktsbehandlingar, rekommenderar jag starkt att hitta ett rengöringsschema som håller huden frisk och vacker - Dermalogica och True är 2 linjer som jag rekommenderar starkt. Hitta smink som passar din hudfärg. Behandla dig själv med en make över. Ta reda på vilken smink som passar dig bäst och träna på det. Lämna aldrig ditt hus utan smink! Foundation, eyeliner, blush, mascara och läppglans är i allmänhet allt du behöver under dagen. Om du går ut på natten, var noga med att lägga till ögonskugga.

4.

Ditt hår är mycket viktigt eftersom det ramar ditt underbara ansikte. Boka ett möte på en exklusiv frisörsalong för nästa snitt. Detta är nyckeln eftersom de produkter de använder på trevligare salonger är bättre kvalitet och är absolut värda extra pengar. Tänk på vilken hårstil de rekommenderar och prova! Låt aldrig dina rötter växa ut. Håll ditt hår rent och snyggt hela tiden.

5.

Köp stilfulla, smickrande kläder. Om du inte vet mycket om stil, kontakta en vän som har en bra stilstilkänning eller rådfråga en personlig stylist. Läs tidningar som Glamour, Elle och Vogue. Fortsätt med tiden. Crew, Ralph Lauren och Lacoste. Dessa butiker är konservativa men moderna. Naturligtvis kommer inte alla att tycka om samma stil, så välj vad som är bäst för dig!

p> Smile! Alltid, alltid le. Alla ser bättre ut när de ler, när det lyser upp ditt ansikte. Om du inte har ett bra leende, gör vad som krävs för att fixa det. Köp tänderblekningsprodukter om du inte har råd att få dem professionellt vitna.

Var en omtänksam, generös, varm person. Kom ihåg att det inte finns någon ersättning för en kärleksfull personlighet. Ingen kan någonsin bli riktigt vacker om den inte kommer inifrån.

Tips och varningar

  • Detta kräver mycket arbete.
  • Bli inte så besatt av ditt utseende att du glömmer vad som verkligen betyder något i livet - din familj, vänner, och community.
  • Vill du se ditt absolut bästa hela tiden? Vill du vända huvud överallt du går? Vill du bli ansedd som vacker? Läs vidare!