Hur man ser yngre ut med en grön tekompress

 

1.

Välj gröna tepåsar. Om du tänker dricka kvarvarande te, köpa en kvalitetsprodukt du vet att du kommer att njuta av. Om du bara vill komprimera, kommer en billig grön te att fungera bra. De antioxidantkvaliteter som får dig att se yngre ut finns på jämn billiga te.

2.

Förbered grön te enligt produktens instruktioner. Du behöver kokande vatten för detta steg. Förbered precis som angivet.

3.

Ta bort gröna tepåse när produkten är klar. Sätt tepåsarna på en pappershanddukfodrad platta. Låt tepåsarna tappa i 5 minuter. Detta kommer att hålla överdriven vätska från att smälta och rinna ner i ansiktet.

4.

Ta bort tepåsar från pappershandduk och sätt i frysen. Låt kyla i 15 minuter. Du vill inte ha påsarna att frysa över och bli hårda som isbitar. Om detta har hänt, låt påsarna tina tills de är svagt flexibla.

5.

Förkylning tepåse till varje öga. Luta dig tillbaka. Låt påsen ligga på ögonen i 20 minuter. Var försiktig så håll ögonen stilla under den här tiden för att hålla bort te. Om du blir uttråkad eller frustrerad under den här tiden försöker du spela musik och komma ihåg att Ditt offer hjälper dig att bli av med de fula påsar och puffiness, vilket gör att du ser yngre ut.

6. Ta bort tepåsar från dina ögon och torka överflödet från ditt ansikte.

7.

Upprepa denna process dagligen eller varje vecka för att få ögon som ser yngre ut.

Dina ögon visar din ålder. Innan skratta linjer och rynkor sätter in, avslöjar baggy och puffy ögon att du inte är så ung som du ser. Lär dig hur man effektivt och billigt sätter klockan tillbaka med Green Tea komprimerar som hjälper till att vända klockan igen.