Hur man skapar rökiga sexiga ögon med smink

 

1.

Börja med ett rent ansikte. Dab grunden på ögonlocken och under ögat. Låt det torka. Damm lite ansiktspulver över ögonlocken för att klara ögonlocket. Var försiktig så att du inte applicerar för mycket pulver under ögat vilket kan accentuera fina linjer.

2.

Börja med din ljusaste ögonskugga färg. Jag använder en guldbrun. Använd din fingertopp eller en ögonskugga borste sopa hela locket från lash till panna. Placera en vävnad under ögat för att fånga ögonskuggdammet.

3.

Ta din näst ljusaste färg och applicera från veck till lash line. Jag gillar att använda mina fingertoppar och blanda uppåt. Jag använder en mörkgrön färg för att komplimangera mina gröna ögon, men du bör använda det färgschema som passar din ögonfärg bäst.

4.

Applicera din tredje färg, den mörkaste ögonskugga längs vecket i en båge. Detta borde vara gjort med en borste och 'dra' en linje över din naturliga veck. När du kommer till ögonets yttre hörn 'dra' en linje längs hörnet linjen. Upprepa. Använd nu fingertoppen genom att blanda allt genom att lätt dabbing från lash line till ögonbryn. Jag använder en plommonfärg för min effektfärg.

5.

Ta din svarta eyeliner och se till att den skärps. Börja på innerlinjen och träna. Jag använder en tunn linje mot insidan av ögat och det blir lite tjockare mot ögonfranslinjen.
Dab eyeliner på bottenfransarna. Gör den övre linjen ansluten till bottenlinjen med en liten punkt i ögonhörnet. Ta ditt finger och blanda väl. Applicera din mörkaste färgögonskugga på en q-tip och punkt över din eyeliner.

6.

Använd din lash curler, curl dina fransar 2 gånger vardera. Håll curler i några sekunder för maximal nytta. Applicera mascara. Upprepa innan mascara har en chans att torka.

7. Använd dina fingertoppar för att kasta dina ögonbryn upp.

Tips och varningar

  • Ändra din mascara var tredje månad eller så för att förhindra det fläckiga utseendet.
  • Kontrollera alltid dina ögon för mascara fläck eller ögonskugga damm som har fallit under ögat innan du lämnar.
  • Rökiga ögon är alla raserier just nu, i tidningar och på landningsbanan ser vi vackra kvinnor med stora sexiga rökiga ögon. Effekterna är bländande! Du kan använda de mörkare färgerna på natten och mer subtila färger under dagen för att uppnå det här ultraglamiga utseendet. Jag har experimenterat med olika tekniker och har funnit att de är alla i princip samma ... med några tweaks. Spela runt med det tills du hittar rätt utseende för dig. Jag har också provat många olika märken av kosmetika och har funnit att MAC är fantastisk. Det är dyrt men om du kan passa in i din budget, helt värt det! Om du tittar på dina dollar och cent som de flesta av oss idag har jag haft lycka till med Revlon ögonskuggor och liners. Mabelline Great Lash Mascara är kungen av mascara!