Hur man sparar på köpskor

 

1.

Om du vill veta hur man sparar på att köpa skor, investera i ett bra par klassiskt utformade läderskor som om de tas hand om ordentligt, kan de vara i förra år. Om du spenderar $40,00 till $60,00 på skor, är chansen att de inte är alla läder. Att investera i alla läderskor sparar pengar eftersom du har möjlighet att bygga om dem.

2.

Spara på köpskor genom att investera i ett par läderskor på bekostnad av $79,99 till 159,00. Allt läder betyder att sulan är gjord av läder. Du kommer att kunna rädda läkaren genom att gå till skomakaren och hämta en hiss men viktigast kommer du att kunna ersätta hela sulan när den blir mjuk eller sliten med en ny italiensk sula till priset av kanske $20.00 eller $25.00 i genomsnitt. Detta kan särskilt häftigt om du har tagit den speciella väskan med dig eller om du är en man en tidlös kostym som bara gick perfekt med den perfekta skor som du tog med dig.

3. Ett mycket bra sätt att spara på att köpa läderskor är att när du först köper dem kan du gå till en skotillverkare och ha lagt på skorna en halv lädersula. Om du går mer till vänster eller rätt, kan en skomakare lägga en bit extra skinn på dina skor på motsatta sidan för att förlänga användningen av skon innan den börjar slita. Du kan också lägga gummitips till hälen och tippens spets. Samma sak gäller ett bra par läderskor.

När du investerar i ett bra par läderskor och sedan går till en skomakare för underhåll på dina skor, kommer du att vara förvånad över hur underbara och robusta de förblir och mest, hur under året kommer du faktiskt att spara pengar på att köpa skor. En skomakare kommer att måla och polera också klackarna. Det är ganska lätt att behålla en par skor i toppform och spara pengar på att köpa skor i många år om du investerat i alla läder. För ett urval av bra läderstövlar som den som finns i den här artikeln, kolla in min resursflik eller någon av länkarna på den här sidan för kvalitetsskorskor.

Tips och varningar

< / p>
  • Jag tog med ett par läderskor i svart läder med vit läder för 5 år sedan. Vid den tidpunkten de var på plats till 89,99 dollar en nedgång från 159,99 USD på en mycket bra skinnaffär. Jag har ersatt sålen två gånger. Jag får fortfarande komplimanger på skor och får folk att fråga mig var jag har köpt skoen som om de tycker att de är nya. Sanningen är, ser ny ut.
  • Om sulan är tunn, börja alltid underhåll på dina läderskor genom att sätta en liten gummikran på spetsen innan du bär eller innan du bär mer än ett par gånger. Det här tipset kan ensam lägga till månader på dina skor eftersom det kan upprepas ensam med en hiss ofta.
  • Ett bra par läderskor, speciellt italienska läderskor kan också färgas mer än en gång. Du kan till exempel ha ett par ljusa läderskor i ett år och mörka dem sedan för att hålla ännu längre tillsammans med underhållet som föreslås i den här artikeln.
  • Glöm inte bort dina läderskor, få underhåll på dem tidigt. När du ser att hälen börjar sätta ner vänster, höger eller rakt på baksidan, ta dem till skomakaren och få hissen ordnad.
  • Det bästa sättet att spara på att köpa skor är att investera i ett par kvalitetsklassiga läderskor och sedan behålla underhållet på dem. Glöm inte att köpa konstgjorda materialskor som inte slutar skada dina fötter och kosta dig mer på grund av att du alltid behöver köpa nya skor. Använd tipsen i den här artikeln och det visar hur du kan dra nytta av att investera i läderskor och därmed hur att spara på att köpa skor.