Hur man sparar pengar genom att raka dina ben med balsam

 

1.

Starta duschen eller badet och bada som vanligt. För bästa resultat, speciellt om det är vinter, behåll vattnet varmt men inte skållande. Supertvätt dränerar fukten ur huden, gör den torr, tätt och kliande.

>

När du är redo att raka dina ben, öppna din flaska balsam och töm om en dime-stor dollop i din handflata.

3.

Massera balsam i ditt ben på samma sätt som du skulle ha din vanliga rakkräm och låt den suga in i ungefär en minut.

4. Börja raka benet som vanligt.

5.

Upprepa steg 2-4 med ditt andra ben.

6. När du är ute av duschen och torkat av, applicera lotion på din hud tätar i fukten från ditt bad.

Tips och varningar

  • Jag använde denna teknik en gång i en nypa när jag undervisade på en övernattning läger och har aldrig blivit tillbaka. Det är bra för din hud och sparar pengar också!
  • Den enda fördel som jag någonsin har hittat med att använda barberkräm är att du kan se var du redan har rakas. Du kan känna var du har varit vid beröring om du använder balsam. Bara gnugga dina fingrar över benen om du förlorar reda på var du har rakat - du kommer lätt att känna vad du har missat.
  • Nicks är alltid möjliga med rakhyvelor. Rak med samma tryck som du normalt gör med rakkräm, och du borde inte ha något problem.
  • Sluta betala $4 - $6 dollar en pop för burkar av raklödd - bara stoppa det just nu! Det är ett komplett slöseri med pengar och helt onödigt! Försök med dessa enkla steg och sluta kasta dina vanliga pengar i avloppet varje gång du rakar dina ben.