Olika sätt att bära en hårklipp

 

Tillfälligt

Ett hårklipp kan vara det perfekta verktyget för att spara en dålig hårdag. En vanlig svart, brun eller sköldpadda hårklämma passar väl ihop med de flesta kontorsskåp. Skapa en djup del på ena sidan av ditt huvud och ta upp toppen av hälften av håret. Säkra med ett hårklipp för en look som är elegant och lyfter en enkel outfit som mantelklänning och pumpar på jobbet. För helgen, sköt din vanliga hårspänne, vilket kan göra att det ser ut som om du är tvungen att tvätta ansiktet. Istället säkra din hästsvans med ett hårklipp. Detta kan göras på baksidan av huvudet, om du gillar höjd , eller i nacken, som fungerar bra på mogna kvinnor.

Kväll

För kvällen, välj ett utsmyckat hårklipp. De prydda med skimmer eller i en ljus färg ser nyckfull, inte barnslig ut som När du har ett hårklipp på kvällen, behåll din klädsel chic. Mörka färger som svart, marinblå och aubergine ser alltid ut som lämpliga. Håll med raka linjer, sporta ditt hårklipp med en byxa eller kroppsberoende klänning

Formell

För en formell händelse kan ett hårklipp klara av en look. Leta efter ett hårklipp med en konst Deco känsla av faux filigran i guld eller silver. Ett annat bra alternativ är de med rhinestone eller juveldetaljer. Del hår på ena sidan, en d dra lite hår upp på samma sida. Fäst hårklippet så att den sidoförsatta delen av ditt hår hänger ner för en dramatisk men otroligt snabb frisyr som passar vid något svart slipsfall. En klänning med stående krage eller axelbandslös halsband gör att det dekorativa hårklippet kan ta mitt centrum. Behöver du lägga till lite pizazz i ditt 'gör'? Testa ett hårklipp. När du väl är reserverat för små tjejer, har hårklippen kommit långt och kan ge en polerad känsla till många hårstilar. Oavsett om ditt hår är lockigt, vågigt eller rakt, en hårklipp är ett enkelt sätt att reparera en hård hårdag. Kom ihåg att välja ett hårklipp direkt till anledningen.