Om ögonfransförlängningar

 

Missuppfattningar

Ögonfransförlängningar är inte desamma som falska ögonfransskluster eller till och med ögonfransimplantat.
Fake ögonfransar som kommer i enskilda kluster kan tyckas mycket liknar ögonfransförlängningar, men de är bara slitna för några timmar eller en dag, medan förlängningar är semipermanenta och ta var som helst från tre till sex veckor för att falla ut.
Ögonfransimplantat kräver å andra sidan en kirurgisk operation som syr hår som tas från patientens baksida ' s huvud på hennes linjeledning för att ersätta eventuella ögonfransar som är förlorade från en livshotande sjukdom eller som följd av allvarliga brännskador (se Resurser).

Överväganden

Även om du kan använda mascara på ögonfransförlängningar gör du det dagligen förlänga förlängningarna i en snabbare takt. Vattentät mascara i synnerhet förkortar förlängningslivet eftersom det har ingredienser som bryter ner limet som håller förlängningarna på plats. Öka livslängden på dina förlängningar genom att fråga i salongen där du får dem wheth Er de erbjuder mascara speciellt formulerade för syntetiska fransar. Du kan också helt enkelt avstå från att använda mascara eftersom ögonfransförlängningar inte bara är märkbart långa, de är också individuellt tjocka och mörka även utan förbättringar.

Funktioner

Eftersom förlängningarna pekar uppåt i stället för nedåt eller rakt fram, använder du en ögonfranskrulla är onödig när du har ögonfransförlängningar på. Det är också säkert att simma, träna eller ta en dusch med dina ögonfransförlängningar, så länge du väntar minst 24 timmar innan du blir våt för att låta bindemedlen solidifiera. I duschen ska du inte direkt vända mot vattenflödet så att dina förlängningar inte utsätts för tryck som kan få dem att falla ut snabbare.
Första gången du får ögonfransförlängningar kan det mycket väl vara så snart du kommer tillbaka till salongen för en touch-up - genom försök och fel du blir van vid att ta hand om dina förlängningar över tiden för att hålla dem längre mellan salongavtalen.

Fördelar

De med kort och gles, om inte raka eller till och med lätta och nästan osynliga ögonfransar kan speciellt njuta av att få ögonfransförlängningar. Om du har nedåtvända ögon och vill öppna dem för att du inte ser trötta eller äldre än dina år, är ögonfransförlängningar ett alternativ att tänka på innan den potentiellt farligare processen med ögonfransning tillåter (se Resurser). Med förlängningar behöver du inte längre köra med falska ögonfransar som en del av en tidskrävande skönhetsregim varje gång du vill se ditt bästa ut. Du behöver inte ständigt kolla in spegeln antingen för eventuella mascara-fläckar under dina ögon. På samma sätt kan du gråta utan att oroa dig för att din ögonmakeup lämnar oattraktiva svarta streck i ansiktet.

Varning

För bästa resultat och för ditt välbefinnande, se till att alla sessioner du bokar endast har en certifierad ögonfransförlängning professionell. Försök inte att ta bort ögonfransförlängningar hemma eller utan hjälp av en erfaren tekniker. Försök att ta bort ögonfransförlängningar själv kan dra av dina naturliga fransar och orsaka skada på ögonområdet, inklusive synförlust. Om du vill att dina förlängningar ska tas bort, se en expert som ska använda en speciell lösning som återfuktar fransarna för att bryta Nedför bindningarna med förlängningarna. Avlägsnandet är mildt och kräver inte att man på något sätt drar på fransarna. Om du är trött på att leta efter den perfekta mascaraen, överväga att prova ögonfransförlängningar som ett annat sätt att förbättra dina ögon. För att få ögonfransar som är nästan onaturligt långa har även kändisar varit kända för att boka möten för denna procedur, som använder ett speciellt lim för att lägga till 50 till 60 ögonfransar till var och en av de övre linjalerna. Om du bestämmer att det inte är för dig, kan du alltid ha förlängningarna borta, eller åtminstone tillåta ungefär en månad eller lite längre för att passera för att alla tillägg ska falla ut på egen hand.