Short u0026 Fly Black Hairstyles

 

Särskilda tips för korta stilar

Innan du går kort måste du se till att du är redo för underhållet. Medan daglig styling ska vara en vind och det får bara ta minuter, för att behålla det skarpaste, snyggaste utseendet, besöker du barberare eller stylist på regelbunden basis är ett måste.

Om ditt hår är avslappnat, kommer rutinmässiga touch-up möten för att hålla ditt hår rakt, se till att du alltid tittar på det. Beroende på längden på din hår, kan du behöva en touch-up på de kortaste områdena några veckor, medan längre längder kan förlänga den här tidsramen upp till åtta veckor. Du bör också få bort håret från nackområdet om du vill ha det rent.

Naturligt hår behöver inte kemiska touch-ups, men du borde fortfarande besöka en stylist eller frisör för trimmer som håller din stil i form.

Korta avslappnade stilar

För rakt hår, ser en fluga efter kvinnor 'Halle Berry' -klippet. Även om Halle Berry inte hade sitt ursprung, hjälpte hon till att göra det extremt populärt. Den här stilen innehåller noggrant beskurna sidor och tillbaka med en längre krona. Du kan locka längre längder i vilken riktning du väljer.

En annan populär stil är en pixie-skärning, något kortare än Halle Berry-stilen. Den här funktionen innehåller korta längder. Du kan bära en kort, bitig smäll ner på pannan eller stila ditt slag och åt sidan. Pixiestilar fungerar bra på kvinnor med ovala ansikten och små ramar. Korta bobbar kan sträcka sig från öra till haklängd. Du kan dela dem ner i mitten eller dela dem på ena sidan (det här fungerar bra för att balansera runda ansikten).

Korta naturliga stilar

Om du inte bär kemikalier i ditt hår för att räta ut det, kommer ditt hår förmodligen att sträcka sig från vågigt till kinkigt.

En kort stil som fungerar bra på naturligt hår innehåller afroen i olika längder. En mycket kort afro som är kammad mot framsidan och fodrad rak är också känd som en Caesar cut. Men du kan bära en afro som är flera inches lång och plocka ut den för fluffiness.

Afros kan kombineras med flätor eller cornrows för en mångdimensionell stil. Bara fashion cornrows till kronan av ditt huvud och lämna resten av ditt hår ut. Du kan fläta den främre delen av ditt hår i flätade smällar och lämna resten av ditt hår fritt.

Andra korta naturliga stilar inkluderar kamspolar, tvåsträngiga vridningar och plana vridningar. Om du älskar att bära ditt hår kort, bör du vara medveten om de flugig frisyr du kan bära. Det är viktigt att du inte tycker att de korta stilarna är mångsidiga. Du har många alternativ när det gäller kort hår, bland annat flygande frisyrer som kommer att vända huvud. Oavsett om du har avslappnat eller naturligt hår finns det många korta och chic frisyr alternativ.