Tips om att täcka grått hår

 

Höjdpunkter och Lowlights

Lägga till höjdpunkter i ditt hår är ett bra sätt att täcka upp grått. Detta beror på att när de höjdpunkterna läggs till, kommer både de gråa områdena och de färgade områdena av ditt hår att tändas. Detta hjälper till att blanda de två nyanserna tillsammans. Gråt hår kan ofta tvätta huden på grund av de tråkiga, kalla undertonerna, så att lägga till höjdpunkter ger håret och huden ett ljusare utseende. Låglampor är faktiskt väldigt lik höjdpunkter, men istället för att tända håret , kommer stylisten använda en mörkare nyans närmare din naturliga färg. Detta har samma effekt som höjdpunkter genom att det hjälper till att bryta upp gråblocken genom att blanda dem med din naturliga hårfärg. Det bästa sättet att uppnå något av dessa utseende är att gå till en stylist, men du kan också köpa utmärkta eller frostiga kit i vilken skönhetsbutik som helst.

Hårfärg

Det finns många hårfärger på hemmaplan som du kan köpa som är speciellt utformade för att täcka grått hår. Mest populära hårfärg märken som Nice u0026 amp; Easy och L 'Oreal har färger som är utrustade med grått hår. Den bästa typen av hårfärg att köpa för grå hår är demi-permanenta färgämnen, som kan ta upp till sex veckor. Dessa fungerar bättre än att köpa permanenta färger bara för att demi-permanent hårfärg kommer att blekna in i din naturliga färg, medan permanenta färger kommer att behöva ständiga rot-touch-ups. Om du vill ta ett lopp och få ett permanent hårfärg kan du röra upp dina rötter genom att använda produkter som Nice u0026 Easy Root Touch-Up.

Omslag Ups

Det finns ett par olika typer av gråfärgade upp formler som inte färgar håret. En billig hemmet metod är att köpa en grå kåpa, som du kan få på vilken skönhetsbutik som helst. De har ett liknande utseende som läppstift och kan hittas i några olika färger, men de vunnit inte vara exakt matchning med ditt naturliga hår. Tyvärr är kåpan vaxartade och kan lämna bitar i håret om det inte appliceras korrekt. Dessa pinnar kan också vara ganska illaluktande, även om lukten är mindre märkbar efter appliceringen.

Du kan också få en produkt som heter Color Mark, som även finns i skönhetsbutiker. Detta är en flytande formel som appliceras direkt på den del i ditt hår där rötterna är synliga. Color Mark är också en populär produkt för män som vill täcka upp grått i sina skägg eller mustasch. Vid något tillfälle i nästan alla våra liv börjar håret bli grå. När ditt hår börjar se lite mer silver behöver du inte panik. Det finns många olika sätt att du kan behålla din naturliga nyans, eller till och med omfamna en ny.