Vilken hårfärg ser bra ut på mig?

 

Vad är din hudton?

Att bedöma vilken typ av hud du har är nyckeln till att välja rätt hårfärg. Det finns två typer av hudtoner, varma och kalla. En varm hudton är när du har gyllene undertoner, medan en cool hudton har blå eller rosa undertoner. Det finns ett par olika sätt att du kan ta reda på vad din hudton är om du inte är säker. Ett knep är att håll ett vitt papper bredvid ditt ansikte medan du tittar i spegeln. Ser din hud gulare ut än papperet eller bluer? Ett annat bra sätt att bestämma din hudton är genom att titta på armbågen i armen. Blir venerna där blå eller gröna? Om de ser blå ut har du en cool hudton. Om de ser grön, skapar de gula undertonerna i din hud färgen grön när de blandas med dina venes blå.

Rätt färg

Nu när du har bedömt vad din hudton är, är det dags Att välja hårfärg. Att välja hårfärg är ungefär som att bedöma din hudfärg, det finns varma färger och coola färger. Om du har en varm hudfärg, undvik coola färger som blå-svart, askblond och cool brun, eftersom dessa kan få huden att se ut ur tvätten. Även den djärvaste, coola violetten kommer fortfarande att vara tråkig och tråkig när den är ihop med en gyllene hud. De bästa färgerna för varma hudfärger är varma hårfärger som guldbrun, auburn, honungblondin, coppery röd och mjuk svart.

Om du har kalla hudtoner, ska du välja en cool hårfärg. Om du försöker para en varm hårfärg mot din blåa eller rosa hudton kommer du att finna att istället för att förbättra din hud, du kommer att få dig att se gult. För att undvika detta, välj färger med blå undertoner som blå -lack, hasselnötbrun och någon färg som har 'aska' i den. Om du vill försöka döda ditt hår rött, se till att hålla fast i färgglada färger som bordeaux för att ytterligare förbättra skönheten i din hud. När du färgar håret är det alltid viktigt att hålla din hudton i åtanke. Om du väljer fel färg för din hudton kan du se ut ur tvätten, splotchy eller rosa. Det finns många olika nyanser av hårfärg som du kan Använd för att tillgodose din individuella hudton. I följande artikel kommer jag att diskutera hur man väljer den perfekta färgen som förbättrar din vackra hud.