Hur man arbetar med Mish Mash Look

 

1.

Använd kläder med olika stilar, men se till att varje bit har samma färg för att förena utseendet. Kombinera en bukig blommig print baby docka topp med retro, tryckta leggings och funky canvas sneakers så länge som de alla har en överväldigande hetrosa design, till exempel.

2.

Gå för en monokromatisk utseende. Så länge som din överdel, byxor eller kjol, jacka, skor och accessoarer har samma färg eller funktion som lite olika toner, kan du enkelt blanda och matcha modeformat.

3.

Skapa en cool mish mash outfit genom att kombinera djärva färger som du normalt inte skulle para ihop som orange och grön. När du blandar färger går du dock för fasta ämnen istället för utskrifter och håller plaggstilarna och dina tillbehör enkla.

4.

Kombinera stilar från olika eraser så länge de upprätthåller en enhetlig silhuett. Koppla en cool penna kjol i en aktuell längd med exempelvis en tunn vintagejacka.

5. Tillbehör ljusa kläder med jämnare metalliska accenter som långa halsband, armband, skor, bälten och påsar. Även om det kan verka som en mish-mash, silver, guld eller brons armband är faktiskt neutrala och vunnit inte koll på färgerna i din outfit.

6.

Bygg din look genom att hitta kläder med samma mönster, men i olika storlekar eller co varianter. Även om det kan tyckas att din outfit inte har någon rim eller anledning, kommer mönstren faktiskt att binda ensemblet tillsammans.

När du vill ha nya kläder till din garderob, men är lite kort på pengar, skapa ensembler med de saker du har genom att lära dig att arbeta med Mish Mash Look. Använd dessa tips för att mixa och matcha osannolika kombinationer som kommer att visa din modedesign.