Hur man arbetar med Tribal Trend Look

 

1.

Använd en flytande klädsel, kaftan eller extra lång tunika som har livfulla färger som röd, smaragdgrön eller fuchsia som en del av en djärv, abstrakt design. Stamtendensen visar allt från batiktryck till jordiska, grafiska mönster till tropiska motiv inspirerade av naturen.

Kombinera en djärv topp som är täckt med löv eller exotiska blomningar eller coola geometriska stammönster med enkla svarta leggings eller bruna harembyxor om du inte vill ha en design från topp till tå. Du kan också leta efter tribal design i svartvitt när du vill undvika färg helt.

3.

Ta en titt på tribalutseendet genom att ha på sig flera strängar av klumpiga träpärlor eller halsband prydda med turkos och naturliknande stenar. Använd också jumbo metalliska örhängen eller lager flera metalliska armband eller trä eller läder 'manschetter' prydda med symmetriska mönster, metalliska inlägg eller till och med fjädrar.

Konvertera någon outfit för att passa trenden genom att drapera en halsduk eller sjal runt axlarna eller förpacka den som en sarong. Leta efter versioner broderade med stammotiv i ljusa färger som apelsiner och gula som sticker ut agai nst en neutral brunbrun, svart eller brun bakgrund.

Antag stammen trenden helt fram till tårna genom att ha på sig sandaler med turkosinsatser längs läderremmarna, vävda läderplattor , kilar med dynamiska afrikanska tryck längs hälen eller casual slip-ons med en 'stickad' övre som liknar en serape.

Om du älskar att dressa i jordiska färger och djärva tryck, kommer kläder som är utformade i den eklektiska tribalmodeutvecklingen att ligga uppe i din gränd. Oavsett om du föredrar plagg och tillbehör som lutar mot den afrikanska, asiatiska eller indianska stammen, titta på följande sätt att införliva utseendet i din garderob.